Φαίη Σκορδά: Ασχημο πράγμα να είσαι μόνος [βίντεο] - iefimerida.gr

Φαίη Σκορδά: Ασχημο πράγμα να είσαι μόνος [βίντεο]

Η Φαίη Σκορδά (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Φαίη Σκορδά είναι άρρωστη τις τελευταίες ημέρες, καθώς ταλαιπωρείται από τον λαιμό της, και δυσκολεύεται αρκετά και στην ομιλία.

Στην έναρξη της εκπομπής, το πρωί της Παρασκευής, η παρουσιάστρια μιλώντας για το πρόβλημα που έχει, προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

«Εχω κάνει εκπομπές και με 40 πυρετό. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής πάντα αισθάνομαι καλύτερα, είναι αυτή η ενέργεια, η υπερένταση. Αυτό δεν μπορώ να το κοντρολάρω, προσπάθησα πάρα πολύ. Κατέληξα στο εξής: Ασχημο πράγμα να είσαι μόνος, τελικά. Να μην έχεις έναν άνθρωπο να στείλεις να πάει στο φαρμακείο. Είναι πολύ ανθρώπινο αυτό που σας λέω. Κάτι απλό: να θέλεις να πάρεις κάτι από το φαρμακείο και να μην μπορείς. Μου λένε σήμερα “γιατί δεν μας πήρες”; Το ξέρω ότι αν έπαιρνα τηλέφωνο, σίγουρα όλοι θα ερχόντουσαν. Αλλά εκείνη την ώρα ντρέπεσαι να το κάνεις», είπε η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαίη Σκόρδα εκπομπή εξομολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ