Καλλιάνος (ΝΔ)-Αρναούτογλου (ΚΙΝΑΛ): Πόλεμος μετεωρολόγων στις εκλογές - iefimerida.gr

Καλλιάνος (ΝΔ)-Αρναούτογλου (ΚΙΝΑΛ): Πόλεμος μετεωρολόγων στις εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τα κομματικά επιτελεία θεωρούνται ισχυρά χαρτιά λόγω της αναγνωρισιμότητάς τους. Έτσι, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τουλάχιστον δύο από τους πιο γνωστούς μετεωρολόγους, ο Γιάννης Καλλιάνος και ο Σάκης Αρναούτογλου, κατεβαίνουν στις εκλογές.

Σε διαφορετική ψηφοδέλτια όμως. Ο Γιάννης Καλλιάνος ήδη αποχώρησε από το Open, καθώς θα είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών στις εθνικές εκλογές. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Καλλιάνος έχει ήδη εμπειρία από την πολιτική, καθώς ήταν εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, από την οποία αποχώρησε το 2016 με μια επιστολή του προς τον Βασίλη Λεβέντη. Στην επιστολή του κατηγορούσε το πρώην κόμμα του για συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ και έμμεση υποστήριξη στον πρωθυπουργό.

«Λόγω της τιμής που μου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να με θέσει υποψήφιο βουλευτή στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, θα αναγκαστώ προσωρινά να σταματήσω από την επαγγελματική μου δραστηριότητα ώστε να δώσω το 100% των δυνάμεών μου στον αγώνα που έρχεται», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook, ανακοινώνοντας την παραίτησή του από το κανάλι.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ3 Σάκης Αρναούτογλου θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το ΚΙΝΑΛ. Αρχές Φεβρουαρίου έκανε συνάντηση με τη Φώφη Γεννηματά και ανακοίνωσε την πρόθεσή του. Ο κ. Αρναούτογλου προσέθεσε ότι δεν γνωρίζει σε ποια θέση θα βρίσκεται, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο μόνος λόγος που θέτει υποψηφιότητα είναι για να ευαισθητοποιήσει την Ευρώπη για το μείζον θέμα της κλιματικής αλλαγής.

 Καλλιάνος (ΝΔ)-Αρναούτογλου (ΚΙΝΑΛ): Πόλεμος μετεωρολόγων στις εκλογές | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ