Κατερίνη: 10 προσαγωγές και μία σύλληψη έξω από τον χώρο όπου μιλούσε ο Τζανακόπουλος - iefimerida.gr

Κατερίνη: 10 προσαγωγές και μία σύλληψη έξω από τον χώρο όπου μιλούσε ο Τζανακόπουλος

Περιπολικό/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δέκα προσαγωγές διαδηλωτών που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, στην Κατερίνη, με αφορμή και την παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Μία από τις δέκα προσαγωγές μετατράπηκε σε σύλληψη για καταδικαστική απόφαση. Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, περίπου 250 άτομα πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στην Πλατεία Ηρώων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και γιούχαραν τον Δημήτρη Τζανακόπουλο κατά την άφιξή του.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Δημήτρη Τζανακόπουλου, μία νεαρή γυναίκα τού επιτέθηκε φραστικά με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Εσείς σπείρατε τη διχόνοια στην Ελλάδα. Είστε προδότες» είπε νεαρή προς τον κ. Τζανακόπουλο για να δεχθεί αποδοκιμασίες από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέμεινε ψύχραιμος, ωστόσο, ο κόσμος που βρισκόταν στην αίθουσα ζήτησε από τη νεαρή διαμαρτυρόμενη να αποχωρήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ