Mercedes-AMG & Cigarette Racing δημιουργούν ταχύπλοο 1.600 ίππων [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Mercedes-AMG & Cigarette Racing δημιουργούν ταχύπλοο 1.600 ίππων [εικόνες & βίντεο]

Mercedes-AMG & Cigarette Racing
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντεκα χρόνια μετρά η συνεργασία των Mercedes-AMG & Cigarette Racing. Ο τελευταίος καρπός του κοινού βίου είναι ακόμη hot ταχύπλοο με αστρονομική ιπποδύναμη.

Έκλεψε τις εντυπώσεις στην έκθεση Miami International Boat Show το 41 ΑMG Carbon Edition. Πρόκειται για μια τροποποιημένη εκδοχή μοντέλου της κορυφαίας Cigarette με επιρροές από την εικονιζόμενη Mercedes-AMG GT 63 S 4-door.
Εκτός της ξεχωριστής βαφής έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στη μείωση του βάρους και έτσι οι ναυπηγοί έχουν αντικαταστήσει πολλά τμήματα με ανθρακόνημα. Η συγκεκριμένη ενέργεια εξασφαλίζει, επιπλέον, καλύτερη πλεύση στις υψηλές ταχύτητες και στις αλλαγές πορείας. Συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, GT R Performance του 2017, το σκαρί των 12,5 μέτρων έχει μειώσει το βάρος του κατά 250 κιλά.
Στο πίσω μέρους του σκάφους της Cigarette βρίσκουμε 4 εξωλέμβιες της Mercury με συνολική ισχύ 1.600 ίππων (αγωνιστική σειρά με κωδικό Racing 400R). Με αυτόν τον τρόπο, η τελική ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 142 km/h ακόμη και με 8 επιβάτες.

Mercedes-AMG & Cigarette Racing δημιουργούν ταχύπλοο 1.600 ίππων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Mercedes-AMG & Cigarette Racing δημιουργούν ταχύπλοο 1.600 ίππων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Mercedes-AMG & Cigarette Racing δημιουργούν ταχύπλοο 1.600 ίππων [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mercedes-AMG Cigarette Racing
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ