Εγκλημα στο Χαλάνδρι: Στη Γερμανίδα σύντροφο του 64χρονου ψάχνουν απαντήσεις οι Αρχές - iefimerida.gr

Εγκλημα στο Χαλάνδρι: Στη Γερμανίδα σύντροφο του 64χρονου ψάχνουν απαντήσεις οι Αρχές

βρέθηκε πτώμα στο Χαλάνδρι/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Γερμανίδα σύντροφο του 64χρονου άνδρα, που βρέθηκε νεκρός, σε ισόγειο διαμέρισμα, στην οδό Κονίτσης, στο Χαλάνδρι, ψάχνουν τις απαντήσεις για τη δολοφονία οι Αρχές.

Η γυναίκα, είναι εξαφανισμένη, ενώ όπως όλα δείχνουν, πιθανότατα έχει εγκαταλείψει τη χώρα.

Τον άνδρα εντόπισαν χθες αστυνομικοί, που κλήθηκαν στο διαμέρισμα από ενοίκους της πολυκατοικίας λόγω της έντονης δυσοσμίας. Το πτώμα βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνι και με τα χέρια του δεμένα, ενώ σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος.

Το θύμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, φέρει χτυπήματα στο κεφάλι, δεν έχει όμως διευκρινιστεί προς το παρόν, εάν είναι και τα θανατηφόρα. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα δείξει με σαφήνεια η νεκροψία-νεκροτομή.

Το ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κονίτσης δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί, έτσι αποκλείται το ενδεχόμενο ληστείας, και φαίνεται πως ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ήταν κάποιο άτομο του περιβάλλοντός του.

Όπως τόνισε σε αστυνομικούς, αλλά και σε δηλώσεις του, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το ενοικίασε τον Σεπτέμβριο σε ένα Έλληνα και την Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου ο άνδρας του είπε ότι θα έκαναν ένα ταξίδι στη Γερμανία. Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα του έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ