Κατσέλη: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας οδηγούν σε ανεργία 30% -40% - iefimerida.gr

Κατσέλη: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας οδηγούν σε ανεργία 30% -40%

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η οικονομία θα βρεθεί στα βράχια», εάν στις εκλογές δεν δοθεί «ηχηρή απάντηση στα διλήμματα που θέτουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία». Αυτό υπογράμισε, μιλώντας στην τηλεόραση του "ΣΚΑΪ" η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη.

Με τα μελανότερα χρώματα σκιαγράφησε η κυρία Κατσέλη το ενδεχόμενο να συνεχίσουν να έχουν «άνεση κινήσεων», στο μετεκλογικό τοπίο, οι πολιτικές δυνάμεις που πρεσβεύουν το δρόμο των Μνημονίων. Σε αυτήν την περίπτωση, όπως χαρακτηριστικά προέβλεψε, «θα δούμε όχι μόνο μειώσεις μισθών και συντάξεων, αλλά και ανεργία της τάξης του 30% και 40% και όλα τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό».

Τέλος, μιλώντας για την εικόνα του πολιτικού σκηνικού και τις διαθέσεις της κοινωνίας, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας διαπίστωσε πως "ο κόσμος έχει βαρεθεί τις κωλοτούμπες των κομμάτων".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ