Ο Κυριακάτικος τύπος με μία ματιά - iefimerida.gr
MEDIA 

Ο Κυριακάτικος τύπος με μία ματιά

Οι διεργασίες στην πολιτική σκηνή, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, είναι το θέμα που κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του κυριακάτικου Τύπου.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Εφιάλτης η ακυβερνησία"- Το στοίχημα του 50% για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Γ.Καρατζαφέρης: ΄΄Έφυγα ως εχθρός της τρόικας΄΄"- Γραμμή εδώ και στο εξωτερικό: "φάτε τον Καρατζαφέρη".

ΕΞΠΡΕΣ : "Αβεβαιότητα για το βάθος της ύφεσης στην οικονομία"- Αρνητικό σενάριο για μείωση του ΑΕΠ κατά 5,2-5,5% και απόκλιση 2 δισ στο έλλειμμα.

Η ΑΥΓΗ της Κυριακής: "Με την Αριστερά μπροστά αλλάζουμε σελίδα"

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Το σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά για μικρομεσαίους-συνταξιούχους."- Οι προτάσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ανάπτυξη- Πως θα αντιμετωπισθεί η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα.

Η ΕΠΟΧΗ : "Μπορούμε χωρίς αυτούς"- Η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ αποσυντονίζει τα σχέδια για "μνημονιακή συνέχεια"- Λύση ελπίδας και αναπτροπής μακριά από "καμμένα χαρτιά".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Τα σενάρια της επόμενης μέρας"- Τα πιθανά κυβερνητικά σχήματα και το ενδεχόμενο νέας προσφυγής στις κάλπες.

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: " Ευρώ έξω, δραχμή μέσα"- Το σχέδιο για διπλό νόμισμα που καλοβλέπουν ΔΝΤ και ΕΕ.

ΚΕΡΔΟΣ : "Η Ελλάδα, ο τέλειος ένοχος"- Ο Ζαν Πιζανί, διευθυντής του κορυφαίου think tank της Ευρώπης Bruegel, μιλάει στο "Κέρδος"- "Δεν είναι υπεύθυνη για τις αδυναμίες της Ευρωζώνης. Πληρώνει την κακοδιαχείριση και την ασέβεια στους κανόνες".

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : "Οι δρόμοι της φωτιάς"- Το στοίχημα του Σαμαρά για να γίνει ο θυμός θετική ψήφος- Διασυρμός (για το ΠΑΣΟΚ), δίνει μάχη με τον Τσίπρα για τη δεύτερη θέση.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : "Με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ συνεχίζουμε τη μάχη μέχρι την κάλπη"- Δηλώσεις συστράτευσης με το ΚΚΕ στην εκλογική μάχη.

Ο ΛΟΓΟΣ: " Πως θα σώσετε το σπίτι σας από την τράπεζα"- Τι προτείνει η τρόικα για τους δανειολήπτες που δεν έχουν...

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : "Πανικός από τις δημοσκοπήσεις"- Μεγαλώνει ο θυμός 7 ημέρες πριν τις εκλογές - "δεν πιστεύουμε όσα βλέπουμε", λένε οι δημοσκόποι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Το μυστικό σχέδιο Βενιζέλου - Σαμαρά" - Προσυμφωνημένο μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το ναυάγιο του ντιμπέϊτ- Σε φόντο θεατρικών αντιπαραθέσεων εντείνονται οι διεργασίες και οι ζυμώσεις για το "μεγάλο συνασπισμό".

ΤΟ ΒΗΜΑ : "Τα γκάλοπ της οργής"- Θολό τοπίο μια εβδομάδα πριν από τις κάλπες- αγωνία στα κόμματα- πως και με ποιούς βγαίνει κυβέρνηση- τα ποσοστά, οι έδρες και οι πολλοί αναποφάσιστοι.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ : "Επιχείρηση:΄΄φάτε τους εισαγγελείς΄΄!" - Τρόμος στο "κατεστημένο" που φοβάται ότι θα φιλοξενηθούν πολλοί στα "four prisons"- Μυστική σύσκεψη μεγαλοπολιτικών με συνταξιούχους δικαστές για να βάλουν μπλόκο.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ : "Τα κρυφά γκάλοπ " - Ποιοί κερδίζουν, ποιοι ξεφουσκώνουν- έχει κολλήσει ο δικομματισμός- την τρίτη θέση χτυπάει ο Σύριζα.

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Υπόγεια ρεύματα διαμορφώνουν το αποτέλεσμα" - Το πολιτικό σκηνικό επτά ημέρες πριν από την κάλπη- Η ΝΔ με όπλα το πρόγραμμα Σαμαρά και την παρέμβαση Καραμανλή, επαναπατρίζει ψήφους από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

REAL NEWS : ""Τι θα κάνω στις 7 Μαϊου"- Ντιμπέιτ 10 πολιτικών αρχηγών στη Real News- Μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές παίρνουν θέση για συγκυβέρνηση, δανειακή σύμβαση, νέα μέτρα, λαθρομετανάστες, εξεταστική για το μνημόνιο.

FREE SUNDAY : "Το μυστήριο των αναποφάσιστων"- Η μακριά νύχτα της 6ης Μαίου τρομάζει το δικομματισμό και τους εταίρους- η κοινωνία σε κρίση, το σύστημα σε αστάθεια τελευταίας στιγμής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ