Ο Μητσοτάκης απαντάει στον Τσακαλώτο: Παραδέχτηκε ότι τα υψηλά πλεονάσματα καταστρέφουν την οικονομία - iefimerida.gr

Ο Μητσοτάκης απαντάει στον Τσακαλώτο: Παραδέχτηκε ότι τα υψηλά πλεονάσματα καταστρέφουν την οικονομία

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της ΝΔ σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο με αφορμή τη συνέντευξη του ΥΠΟΙΚ στο CNBC.

Με ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε «Ο κ.Τσακαλώτος όντως, δεν μας έχρισε ακόμη κυβέρνηση. Θέλω, ωστόσο, να τον ευχαριστήσω προσωπικά. Διότι παραδέχθηκε επιτέλους ότι τα πλεονάσματα του καταστρέφουν την οικονομία και δεσμεύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την προσπάθεια που καταβάλω εδώ και 3 χρόνια για να τα μειώσω».

Ο κ. Τσακαλώτος, όντως, δεν μας έχρισε ακόμη κυβέρνηση. Θέλω, ωστόσο, να τον ευχαριστήσω προσωπικά. Διότι παραδέχθηκε επιτέλους ότι τα πλεονάσματά του καταστρέφουν την οικονομία και δεσμεύθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την προσπάθεια που καταβάλλω εδώ και 3 χρόνια για να τα μειώσω.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα το ΥΠΟΙΚ είχε διαψεύσει πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε πει ότι πιστεύω πως η ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση και επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας πως «το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία σπεύδει να υιοθετήσει τα fake news των φίλα προσκείμενων σε αυτήν ΜΜΕ με ανακοινώσεις τραγικωμικές, δείχνει γιατί το ενδεχόμενο να κυβερνήσει είναι και μη πιθανό και ατυχές». Για να ακολουθήσει στη συνέχεια η απάντηση του προέδρου της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ