Στοίχημα: Για την πρόκριση στο Κίεβο ο Ολυμπιακός [βίντεο] - iefimerida.gr

Στοίχημα: Για την πρόκριση στο Κίεβο ο Ολυμπιακός [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποστολή στο παγωμένο Κίεβο για τον Ολυμπιακό απόψε (22:00), με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ντιναμό Κιέβου και να καλούνται να κερδίσουν το στοίχημα της πρόκρισης στη φάση των «16» του Europa League.

Το πρώτο παιχνίδι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2, με τη σημερινή αναμέτρηση να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Διαβάστε στο preview που ακολουθεί όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, πως αναμένεται να παραταχθούν οι δύο αντίπαλοι, αλλά και το προγνωστικό που προκύπτει από το παιχνίδι.

«Ανοιχτοί» λογαριασμοί

Ολυμπιακός και Ντιναμό Κιέβου, λοιπόν, έχουν “ανοιχτούς” λογαριασμούς, καθώς μία εβδομάδα πριν το 2-2 “σφράγισε” το πρώτο μεταξύ τους ματς για τους “32” του Europa League. Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη και μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα. Προηγήθηκε με τον Χασάν στο 9ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 27’, ωστόσο έκανε το 2-1 με το φοβερό γκολ του Ντίας στο 40’ και στο δεύτερο μέρος είχε δοκάρι και μεγάλες φάσεις για να σημειώσει ένα τέρμα ακόμη τουλάχιστον. Δεν τα κατάφερε, όμως, και “τιμωρήθηκε” στο 89’ από τον Βέρμπιτς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι Ουκρανοί αν και δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό, καθώς το πρωτάθλημά τους έχει διακοπεί για τη χειμερινή περίοδο, απέδειξαν στον Πειραιά ότι δε θα αποτελέσουν εύκολη “λεία”. Από τη μέση και μπροστά διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους ανά πάσα στιγμή, ωστόσο ήταν φανερό ότι αμυντικά δεν... πατάνε καλά, κάτι το οποίο οφείλετε εν μέρει στην απουσία του βασικού της στόπερ, Καντάρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται ούτε για τη σημερινή αναμέτρηση.

Με ψυχολογία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, ταξίδεψε στην Ουκρανία με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Την Κυριακή (17/02) υποδέχθηκε την ΑΕΚ, μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ στο 3ο μόλις λεπτό, ωστόσο στο δεύτερο μέρος πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση, σημείωσε τέσσερα τέρματα και πήρε μία σπουδαία νίκη, με την οποία “κλείδωσε”, ουσιαστικά, τη 2η θέση στη Superleague. Βελτιώθηκε το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα στην Τούμπα και το 2-2 με την Ντιναμό, οι “ερυθρόλευκοι” απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι επιθετικά είναι εξαιρετικοί, έχουν πετύχει δύο γκολ τουλάχιστον στα 9/10 τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχουν βρει δίχτυα στα 15/16 πιο πρόσφατα.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες για το ματς με την Ντιναμό, καθώς ο Ομάρ έμεινε τελικά εκτός, Χριστοδουλόπουλος και Βούκοβιτς δεν ακολούθησαν επίσης την αποστολή, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Καμαρά. Ως αποτέλεσμα, θέση στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρουν οι Τοροσίδης και Μπουχαλάκης, ενώ ο Μεριά θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ντιναμό Κιέβου (4-3-3): Μπόικο - Κεντζιόρα, Σαμπάνοβ, Μπούρντα, Μικολένκο - Σαπαρένκο, Σεπέλεφ, Μπουγιάλσκι - Βέρμπιτς, Σολ, Τσιγκάνοφ

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα - Τοροσίδης, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας - Μπουχαλάκης, Γκιλέρμε - Ποντένσε, Φορτούνης, Ντίας - Χασάν.

Η Στοιχηματική Εκτίμηση

Στοιχηματικά, το να ασχοληθούμε με τελικό νικητή, έχει μεγάλο ρίσκο. Αντίθετα, αξίζει να στρέψουμε την προσοχή μας στα γκολ. Οι δύο ομάδες είναι ικανότατες στο επιθετικό κομμάτι, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ξεχωρίζουν για τις αμυντικές επιδόσεις τους, κάτι το οποίο αποδείχθηκε και την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός βρίσκει σχεδόν πάντα δίχτυα, σήμερα για να προκριθεί πρέπει να σκοράρει και αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά. Θα πάμε, επομένως, με το Goal / Goal σε απόδοση 1.80.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που έχει ετοιμάσει το betarades.gr για το Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ