Γιατί το Twitter τρελάθηκε με αυτό το σορτσάκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί το Twitter τρελάθηκε με αυτό το σορτσάκι [εικόνες]

Σορτς /Φωτογραφία Αρχείου: Pexels
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί να φορέσετε σορτς αλλά δεν ξέρετε πού να χωρέσουν όλα τα πράγματα που πρέπει να έχετε μαζί σας; Μια γυναίκα βρήκε την λύση και το σορτσάκι της έγινε viral.

Το σορτσάκι έχει μια θήκη στην μία μεριά που αν την ανοίξει κάποιος αποκαλύπτοντραι τρεις τσέπες

Η Λιζ Νικόλ, που πιθανότατα είναι από την Φλόριντα, μοιράστηκε μια selfie της που την δείχνει να φορά ένα κρεμ σορτσάκι στο Twitter, και μια δεύτερη φωτογραφία με την τσέπη να κρέμεται αποκαλύπτοντας τρεις θήκες, στις οποίες μπορείς να βάλεις χρήματα, γυαλιά ηλίου αλλά και το κραγιόν σου.

Η ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει πάνω από 44.000 retweets με εκατοντάδες ανθρώπους να το σχολιάζουν. «Χρειάζομαι οπωσδήποτε ένα τέτοιο» έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Είναι μια λαμπρή εφεύρεση» και ένας τρίτος «Ίσως με αυτό θα σταματούσα να χάνω τα πράγματά μου».

my-mum-made-it pic.twitter.com/iXXWkFqZQL

Εντούτοις προκάλεσε σύγχυση όταν έγραψε «My mum Made It» με πολλούς να πιστεύουν πως το έφτιαξε η μητέρα της και αφότου πολλοί ρώτησαν να μπορούσε η μητέρα της να τους φτιάξει ένα τέτοιο. Διευκρίνισε ότι το όνομα της μάρκας είναι «My Mum Made It».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MY MUM MADE IT (@mymum_madeit) στις 5 Φεβ, 2019 στις 1:11 μμ PST

Οι τσέπες μπορούν να χωρέσουν από κλειδιά μέχρι γυαλιά ηλίου και προϊόντα μακιγιάζ

Το συγκεκριμένο σορτς πάντως δεν είναι οικονομικό, καθώς κοστίζει 61 ευρώ. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει την βάση της στην Αυστραλία και όλα τα ρούχα της τα σχεδιάζει η ιδρύτρια Νιρί Λεκενμπάι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σορτσάκι viral τσέπες Λιζ Νικόλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ