Πιτσιρικάς με αναπηρία κάνει τραμπολίνο με το αμαξίδιό του και ζει την πιο ωραία μέρα της ζωής του [βίντεο] - iefimerida.gr

Πιτσιρικάς με αναπηρία κάνει τραμπολίνο με το αμαξίδιό του και ζει την πιο ωραία μέρα της ζωής του [βίντεο]

Ο Γουάιτ κάνει τραμπολίνο. Φωτογραφία: Screenshot/YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε πως το γέλιο ενός παιδιού είναι μεταδοτικό. Και μάλλον έχουν δίκιο όσοι το υποστηρίζουν.

Ένας πιτσιρικάς με κινητικά προβλήματα, μόλις έζησε μια από τις πιο ωραίες μέρες της ζωής του. Αυτό τουλάχιστον δείχνει το βίντεο που έγινε viral τις τελευταίες ώρες.

Ο 4χρονος από τη Βόρεια Ντακότα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πλέον αρκετά δημοφιλής στο διαδίκτυο, αφού το βίντεο στο οποίο «πρωταγωνιστεί» έχει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια views.
Ο Γουάιτ, που κινείται με αμαξίδιο, έχει δισχιδή ράχη (spina bifida) που κυριολεκτικά σημαίνει «ράχη με σχισμή». Η νόσος εμφανίζεται με διάφορες μορφές και χαρακτηρίζεται από ανεπαρκή ανάπτυξη της σπονδυλικής στήλης, του νωτιαίου μυελού και/ή των μηνίγγων, δηλαδή των προστατευτικών καλυμμάτων του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού.

Αποτελεί την πιο συνηθισμένη ανωμαλία του νευρικού σωλήνα και η συχνότητά της υπολογίζεται περίπου σε...

Δείτε τον πιτσιρικά να κάνει τραμπολίνο με το αμαξίδιό του στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ