Σοφιανός (ΚΚΕ): Κυβέρνηση καμμένων χωρίς... Καμμένο [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοφιανός (ΚΚΕ): Κυβέρνηση καμμένων χωρίς... Καμμένο [βίντεο]

Ο Νίκος Σοφιανός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε «νταηλίκια» και «εκδουλεύσεις» με τα οποία προσπαθεί να διατηρήσει ο Πάνος Καμμένος ένα πολιτικό στάτους, απέδωσε ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος του ΚΚΕ για τον δήμο της Αθήνας, τη δήλωση του πρώην υπουργού Αμυνας περί... εισβολής στα Σκόπια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, και κληθείς να σχολιάσει τη φράση του Πάνου Καμμένου «τα Σκόπια είναι 20 λεπτών δουλειά για μια ίλη τεθωρακισμένων» ο Νίκος Σοφιανός υποστήριξε:

«Ο κ. Καμμένος ήταν υπουργός Αμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου. Πλέον είναι μια κυβέρνηση καμμένων χωρίς... Καμμένο».

Σύμφωνα με τον κ. Σοφιανό η δήλωση του κ. Καμμένο έγινε καθώς «τη μια πουλά νταηλίκια και την άλλη εκδουλεύσεις για να διατηρήσει ένα πολιτικό στάτους. Η δήλωσή του δείχνει την αλήθεια τους ότι το βασικό τους μέλημα ήταν να δουλέψουμε για τις ΗΠΑ. Αυτό έκαναν. Είναι οι μεντεσέδες, όπως είχε πει ο κ. Πάιτ, στο σχεδιασμό των Αμερικάνων στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο» προσέθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ