Survivor 3: Ο Κώστας Καραφώτης αποκαλύπτει τι συνέβη και δεν μπήκε στο ριάλιτι - iefimerida.gr

Survivor 3: Ο Κώστας Καραφώτης αποκαλύπτει τι συνέβη και δεν μπήκε στο ριάλιτι

Ο Κώστας Καραφώτης (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον λόγο που δεν μπήκε στο Survivor 3 αποκάλυψε ο Κώστας Καραφώτης.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε πως προετοιμάστηκε να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, η παραγωγή αποφάσισε να μην συμμετάσχουν διάσημοι. Μάλιστα, είχε αρχίσει να κάνει διατροφή και γυμναστική προκειμένου να είναι έτοιμος.

«Δεν θα μπω στο Survivor 2019 γιατί πέρα από το ότι τρέχουν πολλά πράγματα αυτή την περίοδο, δεν έγινε κάτι επιπλέον για να πάω.Είχε γίνει συζήτηση από την πλευρά της εταιρείας, είχαν κάνει κάποιες επαφές με την παραγωγή εκεί και είχε μείνει σε ένα στάδιο πριν αποφασιστεί ότι δεν θα μπουν επώνυμοι. Βέβαια ήθελα να πάρω μέρος. Με τη δική μου σύμφωνη γνώμη έγινε η πρόταση», είπε ο Κώστας Καραφώτης.

«Είχα μπει και στη διαδικασία προετοιμασίας. Όλη αυτή η διαδικασία, επειδή ήταν χρονοβόρα, με “έφαγε” λίγο μέσα μου, δεν έχω τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα στην αρχή. Τώρα έχω στοχεύσει στη δουλειά μου, οπότε ακόμα και αν με καλέσουν δεν θα πάω. Δεν θα έμπαινα στο Survivor για μια, δυο βδομάδες», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor survivor 3 Κώστας Καραφώτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ