Μητρόπολη Καλαβρύτων: Παραμένει στο γηροκομείο, ο ηλικιωμένος που εκδιώχθηκε λόγω... ομοφυλοφιλίας - iefimerida.gr

Μητρόπολη Καλαβρύτων: Παραμένει στο γηροκομείο, ο ηλικιωμένος που εκδιώχθηκε λόγω... ομοφυλοφιλίας

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος / Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλήρη ανατροπή στην τύχη του ανήμπορου ηλικιωμένου, που, με απόφαση - σοκ του μητροπολίτη Αμβρόσιου, εκδιώχθηκε λόγω... ομοφυλοφιλίας, από γηροκομείο της μητρόπολης Καλαβρύτων, έφερε ο σάλος που προκάλεσε η αποκάλυψη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το tempo24news, ύστερα από την έκταση που έλαβε το θέμα και το πλήθος αρνητικών σχολίων για την απόφαση του μητροπολίτη Καλαβρύτων, στο ζήτημα παρενέβη ο διευθυντής του «Καλλιμανοπούλειου» ιδρύματος.

Οπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η παρέμβαση του διευθυντή του ιδρύματος, στο οποίο υπάγεται το γηροκομείο, είχε ως αποτέλεσμα ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος να ανακαλέσει την αρχική του απόφαση.

Ο Πατρινός ηλικιωμένος, όπως ανακοινώθηκε, θα εξακολουθήσει να δέχεται τη φροντίδα του «Καλλιμανοπούλειου».

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία για την αρχική, άκρως προβληματική απόφαση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων, έγινε από δομή του δήμου Πατρέων.

Ο ηλικιωμένος, κατά τις ίδιες πηγές, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και μέχρι πρότινος δεχόταν επισκέψεις κατ’ οίκον από εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Παρά ταύτα, λόγω επιδείνωσης της υγείας του ζητήθηκε να φιλοξενηθεί από το «Καλλιμανοπούλειο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ