Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση οφείλει να υιοθετήσει άμεσα την πρόταση μου για τους συνεπείς δανειολήπτες - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση οφείλει να υιοθετήσει άμεσα την πρόταση μου για τους συνεπείς δανειολήπτες

Κυριάκος Μητσοτάκης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί την κυβέρνηση να υιοθετήσει άμεσα την πρότασή του για την «επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών στη ρύθμιση για την προστασία της πρώτης κατοικίας».

Επισημαίνει δε, πως πρόκειται για μια «δίκαιη πρόταση». Παράλληλα, σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Μητσοτάκης, εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Ελληνική Ένωση Τραπεζών και ο πρόεδρός της Νικόλαος Καραμούζης αντιμετωπίζουν θετικά τη συγκεκριμένη πρόταση.

Συγκεκριμένα, πρόεδρος της ΝΔ, γράφει: «Χαίρομαι ειλικρινά που η Ελληνική Ένωση Τραπεζών & ο πρόεδρός της @karamouzisn αντιμετωπίζουν θετικά την πρότασή μου να επιβραβευθούν και οι συνεπείς δανειολήπτες στη ρύθμιση για την προστασία της α' κατοικίας. Είναι δίκαιη πρόταση και η κυβέρνηση οφείλει να την υιοθετήσει άμεσα».

Χαίρομαι ειλικρινά που η Ελληνική Ένωση Τραπεζών & ο πρόεδρός της @karamouzisn αντιμετωπίζουν θετικά την πρότασή μου να επιβραβευθούν και οι συνεπείς δανειολήπτες στη ρύθμιση για την προστασία της α' κατοικίας. Είναι δίκαιη πρόταση και η κυβέρνηση οφείλει να την υιοθετήσει άμεσα. https://t.co/Vu9voOXZHd

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ