Με τον Πιτσιόρλα συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Με τον Πιτσιόρλα συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ [εικόνες & βίντεο]

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε πριν από λίγη ώρα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας.

Εξερχόμενος της συνάντησης με τους εκπροσώπους, ο κ. Πιτσιόρλας σημείωσε ότι προτίθεται να μεσολαβήσει προκειμένου πραγματοποιηθεί σήμερα -το συντομότερο δυνατό- το ραντεβού με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Με τον Πιτσιόρλα συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκος Τράγκας επανέλαβε ότι οι διαδηλωτές δεν αποχωρούν από το κτίριο του υπουργείου Οικονομίας μέχρις ότου εκθέσουν τα αιτήματα τους στον κ. Τσακαλώτο.

Με τον Πιτσιόρλα συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποίησε αιφνίδια εισβολή στο κτίριο του υπ. Οικονομικών, στην οδό Καραγιώργη Σερβίας. Το «ντου» έγινε καθώς δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά τους για απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων από το κτίριο του υπουργείου οικονομικών στην οδό Νίκης, όπου διαμαρτύρονταν νωρίτερα το πρωί.

Σημειώνεται ότι παραμένει κλειστή η οδός Καραγιώργη Σερβίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ