Mαίρη Σταυρακέλλη: «Η Χρύσα Σπηλιώτη πέρασε τη ζωή της με μεγάλη σεμνότητα» - iefimerida.gr

Mαίρη Σταυρακέλλη: «Η Χρύσα Σπηλιώτη πέρασε τη ζωή της με μεγάλη σεμνότητα»

Η ηθοποιός Μαίρη Σταυρακέλλη/ Φωτογραφία: Φωτογραφία: Γεωργία Σιέττου-Στέλιος Δανιήλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την φετινή θεατρική σεζόν, η ηθοποιός Μαίρη Σταυρακέλλη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Donna Abbandonata ή πολύ με στενοχωρήσατε κύριε Γιώργο μου», σε κείμενο Γλυκερίας Μπασδέκη, στο θέατρο Vault.

Η αίθουσα στην οποία ανεβαίνει η παράσταση έχει το όνομα μιας πολύ καλής της φίλης που έχασε πρόωρα. Μιας ηθοποιού που -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή στη BOVARY η Μαίρη Σταυρακέλλη- «ήταν ένα πλάσμα με αξία και αξίες και έζησε όλη της τη ζωή με μεγάλη σεμνότητα»: της Χρύσας Σπηλιώτη.

Η Μαίρη Σταυρακέλλη, σε μια σπάνια αφήγηση ζωής, θυμάται στιγμές από τα παιδικά της χρόνια και την πορεία της στο θέατρο και μοιράζεται σπάνιο φωτογραφικό υλικό.

Η ηθοποιός αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Χρύσα δεν θα γεράσει ποτέ και την ψυχή της θα την συναντάμε στο «Χαμένο δίκιο», στο «Σκωτσέζικο Ντους», στο «Αγκά-σφί και φί», στο «Ποιός κοιμάται απόψε» και στο «Ποιός ανακάλυψε την Αμερική». Ξέρω ότι θα χαιρόταν πολύ που σας τα λέω αυτά αν άκουγε».

Διαβάστε ολοκλήρη την συνέντευξη της Μαίρης Σταυρακέλλη και δείτε σπάνιες φωτογραφίες, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ