Συναγερμός στο Μόναχο: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε εργοτάξιο - iefimerida.gr

Συναγερμός στο Μόναχο: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε εργοτάξιο

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ το περιστατικό σημειώθηκε μετά από καβγά  (Φωτογραφία: Patrick Rasche/dpa via AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στο Μόναχο μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς σε εργοτάξιο της συνοικίας Άου της βαυαρικής πρωτεύουσας.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο κοντά στην γέφυρα του Reichenbach και όπως διαπίστωσαν είχαν σκοτωθεί δύο άτομα, ο δράστης κι ένας άλλος άνδρας.

Οι Αρχές διέκοψαν την κυκλοφορία του τραμ στην περιοχή, ενώ έκλεισαν και κυβερνητικά κτίρια. Όπως μεταδίδει η Bild επρόκειτο για έναν καυγά μεταξύ εργαζομένων στο εργοτάξιο.

«Η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο. Δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος για όσους δεν εμπλέκονται», ανέφερε στο Τwitter η αστυνομία.

Wir haben die Lage in der Ohlmüllerstr. in der #Au in #München unter Kontrolle und informieren Euch weiterhin. Derzeit besteht keine Gefahr für Unbeteiligte.

Η Γερμανία βρίσκεται σε κατάσταση υψηλού συναγερμού από τον Δεκέμβριο του 2016 όταν ένας Τυνήσιος αιτών άσυλο με ισλαμιστικές διασυνδέσεις κατέλαβε ένα φορτηγό, σκότωσε τον οδηγό του και στη συνέχεια το έριξε πάνω σε μια κατάμεστη χριστουγεννιάτικη υπαίθρια αγορά του Βερολίνου σκοτώνοντας 11 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ