Κραν Μοντανά: Η στιγμή που η φονική χιονοστιβάδα «κυνηγά» τους σκιέρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Κραν Μοντανά: Η στιγμή που η φονική χιονοστιβάδα «κυνηγά» τους σκιέρ [βίντεο]

χιονοστιβάδα στο Κραν Μοντανά/Φωτογραφία: Τwitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βίντεο από τη φονική χιονοστιβάδα στο Κραν Μοντανά, που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο και τρεις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, είδε το φως της δημοσιότητας.

Περίπου 10 ήταν οι σκιέρ που καταπλακώθηκαν από το χιόνι, με τον έναν, ο οποίος ήταν 34 ετών, να υποκύπτει χθες τελικά στα τραύματά του.

Το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της 19ης Φεβρουαρίου, στον τομέα Πλεν-Μορτ και στο σημείο έσπευσαν ομάδες διάσωσης και δύο ελικόπτερα.

Το βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, κατέγραψε ένας σκιέρ, μάρτυρας της φονικής χιονοστιβάδας. Στην αρχή φαίνεται ο ίδιος να ετοιμάζεται να κατεβεί την πλαγιά. Στη συνέχεια, ακούγεται ένα βουητό και ο σκιέρ γυρίζει το κεφάλι του και βλέπει την τεράστια χιονοστιβάδα να έρχεται κατά πάνω του με ταχύτητα, «θάβοντας» στο πέρασμά της κάποια άτομα.

Υπογραμμίζεται ότι η χιονοστιβάδα σημειώθηκε, καθώς οι ηπιότερες θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή προκάλεσαν την τήξη του πάγου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ