Η Ελένη Μενεγάκη εξηγεί πόσο δύσκολο ήταν να γνωρίσει στον Μάκη τα παιδιά της

Η Ελένη Μενεγάκη το 2010 ξαφνικά, πήρε διαζύγιο και μαζί και τα τρία της παιδιά, συγκατοίκησε με έναν νέο σύντροφο, τον Μάκη Παντζόπουλο και λίγο αργότερα απέκτησαν μαζί ένα ακόμη παιδί.

Αλλαγές για τις οποίες η παρουσιάστρια, ελάχιστα έχει μιλήσει.

Με την καλεσμένη της Βάσω Λασκαράκη χθες μίλησαν για το χωριμό της ηθοποιού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το πώς μπήκε στη ζωή της ο νέος της σύντροφος Λευτέρης Σουλτάτος, ενώ παρούσα ήταν και γνωστή ψυχολόγος η οποία ανέλυε το πώς μια γυναίκα πρέπει να διαχειριστεί ένα νέο άνθρωπο στη ζωή της όταν έχει παιδιά.

Η Ελένη Μενεγάκη ανοίχτηκε και μίλησε για τα δικά της βιώματα και από τις δυο πλευρές: Και ως παιδί που χάνει τον γονιό του (ο πατέρας της πέθανε όταν η ίδια ήταν πολύ μικρή) και ως γονιός, ως μια χωρισμένη μητέρα με τρία παιδιά σε διαφορετικές ηλικίς που ξανά έφτιαξε τη ζωή της.

«Ότι και να σκέφτεται ένα παιδί μικρό δεν σκέφτεται το ίδιο όταν μεγαλώνει. Σας το λέω και ως προσωπική εμπειρία. Το παιδί ως παιδί λειτουργεί έτσι, δε θέλει να χάσει τη μητέρα του.

Το παιδί όταν μεγαλώνει και αρχίζει να ζει τη δική του ζωή και αισθάνεται ότι ο γονιός του είναι μόνος αισθάνεται μεγάλη ευθύνη και ανασφάλεια. “Πού τη αφήνω μόνη της; Εμένα μου επιτρέπεται που την αφήνω πίσω και να ζω τη ζωή μου”;» είπε η παρουσιάστρια.


Στη συνέχεια η Ελένη εξήγησε πως και το ίδιο το παιδί μεγαλώνει με πολλές ανασφάλειες και με το φόβο να μην πάθει κάτι ο γονιός του. «Υπάρχει τίποτα πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει το γονιό του καλά, με χαμόγελο, ήρεμο…», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι εύκολο να βάζεις ένα νέο άνθρωπο στη ζωή των παιδιών αλλά έχει να κάνει και με την ηλικία. Σε μια ηλικία της εφηβείας δεν είναι το ίδιο εύκολο να πρέπει να δοκιμάσουν τα όρια τους και να το διαχειριστούν. Όσο πιο μικρά τα παιδάκια και όσο πιο καλά το χειριστεί ο γονιός τόσο καλύτερα είναι», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ