Τέσσερα ντου του Ρουβίκωνα σε τέσσερις ημέρες -Αυτό είναι μόνο η αρχή, λένε - iefimerida.gr

Τέσσερα ντου του Ρουβίκωνα σε τέσσερις ημέρες -Αυτό είναι μόνο η αρχή, λένε

Ρουβίκωνας (Φωτογραφία: IntimeNews)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερις επιθέσεις τις τελευταίες τέσσερις ημέρες έχει πραγματοποιήσει ο Ρουβίκωνας και η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε καμία σύλληψη.

Εχθες, η αναρχική συλλογικότητα έκανε ντου στην πρεσβεία της Βραζιλίας και έφτασε μέχρι τον τρίτο όροφο του κτιρίου που βρίσκεται η πρεσβεία.

Ο Ρουβίκωνας έκανε ντου και στην πρεσβεία της Ελβετίας, ενώ τις προηγούμενες ημέρες εισέβαλε σε γραφεία εταιρείας ευρέσεως εργασίας, ενώ πραγματοποίησε επίθεση με υλικές ζημιές σε πολυκατάστημα.

Η ΕΛ.ΑΣ., προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη, ενώ το αρχηγικό μέλος της αναρχικής συλλογικότητας απειλεί μέσω Facebook λέγοντας πως «και αυτό είναι μόνο η αρχή».

Σε άλλη του ανάρτηση, δε, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης κάνει λόγο για «διασυρμό των μέτρων ασφαλείας όλων των "καλά φυλασσόμενων" κτιρίων και περιοχών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουβίκωνας επιθέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ