Τι έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα στο Instagram λίγο πριν μπει στο Survivor 3 [εικόνα] - iefimerida.gr

Τι έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα στο Instagram λίγο πριν μπει στο Survivor 3 [εικόνα]

SURVIVOR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Δαλάκα, έπειτα από έντονη πολιορκία της παραγωγής του Survivor, είπε τελικά το μεγάλο «ναι» και έτσι τις επόμενες μέρες θα τη δούμε να αγωνίζεται στο πλευρό των Ελλήνων παικτών, απέναντι στην τουρκική ομάδα.

Η αθλήτρια, η οποίο συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, έμεινε σχεδόν έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, χωρίς ωστόσο να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο.

Λίγες ώρες πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες της και αποχωριστεί το κινητό της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, γράφοντας: «Τα λέμε σύντομα.. υγεία πάνω από όλα. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα,την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείχνετε. Να κάνετε πάντα αυτό που νιώθετε..μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα».

Οι συμπαίκτες της ενημερώθηκαν για την άφιξή της πριν από λίγες ημέρες, όταν τους το ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When you scared to jump . Thats is exactly when you jump ,otherwise you'll end up staying in the same place for the rest of your LIFE. Τα λέμε σύντομα.. υγεία πάνω από όλα ? Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα ,την Αγάπη και την υποστήριξη που μου δείχνετε ❤?Να κάνετε πάντα αυτό που νιώθετε..μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) στις 20 Φεβ, 2019 στις 3:46 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Δαλάκα Survivor survivor3 survivorGR
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ