Πηγές ΝΔ: Δεν περίμενε κανείς από τον Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον Πολάκη -Είναι ένα και το αυτό - iefimerida.gr

Πηγές ΝΔ: Δεν περίμενε κανείς από τον Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον Πολάκη -Είναι ένα και το αυτό

Σχόλιο της ΝΔ για την ομιλία Τσίπρα/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί τον Παύλο Πολάκη στην κυβέρνηση γιατί είναι ένα και το αυτό, τόνισαν πηγές της ΝΔ, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός στήριξε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

«Δεν περίμενε κανείς από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει σήμερα τον Παύλο τον Πολάκη», ανέφεραν πηγές της ΝΔ, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

«Όλοι πια έχουν καταλάβει τον λόγο που τον διατηρεί στην κυβέρνησή του: Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό», επισήμαναν οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας ουσιαστικά στήριξε τον Παύλο Πολάκη- παρότι είναι σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τη φερόμενη ηχογράφηση της συνομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας με τον Γιάννη Στουρνάρα και το πώς διέρρευσε αυτή- ενώ σε αρκετά σημεία επιτέθηκε εμμέσως στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ