Πώς ήθελε ο Karl Lagerfeld να γίνει η κηδεία του - iefimerida.gr

Πώς ήθελε ο Karl Lagerfeld να γίνει η κηδεία του

Για την κηδεία του είχε μιλήσει πριν από ένα χρόνο ο Λάγκερφελντ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην έχει γίνει γνωστό ακόμη το πού και το πότε θα γίνει η κηδεία του διάσημου σχεδιαστή Karl Lagerfeld, ωστόσο, ο ίδιος είχε αποκαλύψει τα σχέδια και τις επιθυμίες του, έναν χρόνο πριν τον θάνατό του.

Ο μόδιστρος θρύλος που πέθανε χθες σε ηλικία 85 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο του πάγκρεας, είχε δηλώσει ότι ήθελε να αποτεφρωθεί και να αναμιχθεί η στάχτη του με εκείνη της αγαπημένης του μητέρας. Επίσης, είχε καταστήσει σαφές ότι ήθελε η στάχτη του να αναμιχθεί με εκείνη της αγαπημένης του γάτας, της Choupette αν πέθαινε εκείνη πριν από αυτόν.

Σε μια ειλικρινή συνέντευξή του στο Numero.com τον Απρίλιο του 2018, ο Lagerfeld μίλησε για το θάνατο, τη γήρανση αλλά και τα σχέδιά του για την κηδεία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) στις 7 Μάρ, 2018 στις 8:32 μμ PST

Ο διάσημος σχεδιαστής είχε πει πως δεν θέλει να κηδευτεί αλλά να αποτεφρωθεί


«Έχω κάνει κάθε εξέταση που υπάρχει και δεν μου βρίσκουν τίποτα κακό» είχε πει. «Τηλεφωνήστε μου ξανά σε 10 χρόνια και θα το συζητήσουμε ξανά».



Σε σχόλιο για το γεγονός πως η ηλικία δεν έχει αφήσει κανέναν σημάδι επάνω του, ο Karl Lagerfeld είχε απαντήσει: «Όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες στις οποίες γερνάς. Αν το κάνεις αποφεύγοντας τις υπερβολές και ζώντας σε μεγάλη πολυτέλεια, δεν αφήνει εύκολα τα σημάδια του το γήρας».

Και παρά το γεγονός πως ήταν υγιέστατος την περίοδο της συνέντευξης, μοιράστηκε τα σχέδιά του για την κηδεία του. «Δεν θα υπάρξει ταφή, προτιμώ να πεθάνω... Έχω ζητήσει να με αποτεφρώσουν και η τέφρα μου να διασκορπιστεί με εκείνη της μητέρας μου... και εκείνη της Choupette, αν πεθάνει πριν από μένα» είχε δηλώσει.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Karl Lagerfeld κηδεία αποτέφρωση στάχτες Choupette
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ