Θέμα στον Independent και στο Politico η ερώτηση του Λοβέρδου στην Νάνσι Πελόσι - iefimerida.gr

Θέμα στον Independent και στο Politico η ερώτηση του Λοβέρδου στην Νάνσι Πελόσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα στον Independent και στο Politico έγινε η ερώτηση του Ανδρέα Λοβέρδου στην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόσι, χθες, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ρώτησε την κυρία Πελόσι «γιατί είχε θεωρηθεί απαραίτητη η παρουσίαση ψηφίσματος 676 NATO SUPPORT ACT. Δεν είναι αυτονόητη η στήριξη ΗΠΑ σε ΝΑΤΟ».

O Independent μεταφέρει τα λόγια της Πελόσι: «Ενας από τους βουλευτές με ρώτησε καθώς έφευγα: ''Γιατί μόλις τώρα πέρασα το ψήφισμα για το ΝΑΤΟ το οποίο έχει τόσο ισχυρή δικομματική στήριξη;''. Του απάντησα ότι το κάναμε γιατί μόλις τώρα είχαμε την πλειοψηφία και μπορούσαμε να διαχειριστούμε το θέμα».

Το Politico πάλι, γράφει: «Η Πελόσι είπε ότι ένας Ευρωπαίος συνάδελφός της την ρώτησε γιατί η Βουλή των αντιπροσώπων υιοθέτησε τώρα το ψήφισμα υπέρ του ΝΑΤΟ. Του εξήγησε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός οι η ίδια και οι Δημοκρατικοί μόλις στις αρχές του έτους κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο της πλειοψηφίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Λοβέρδος Νάνσι Πελόσι ΝΑΤΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ