Βραβείο για την stylish ενδυματολόγο Lou Eyrich -Σχεδίασε με ακρίβεια τα ρούχα του Versace χωρίς να είναι Versace - iefimerida.gr

Βραβείο για την stylish ενδυματολόγο Lou Eyrich -Σχεδίασε με ακρίβεια τα ρούχα του Versace χωρίς να είναι Versace

Βραβείο για την ενδυματολόγο Lou Eyrich
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπογραμμίζοντας το ρόλο του κοστουμιού στη βιομηχανία του θεάματος, η Ένωση Ενδυματολόγων των ΗΠΑ (Costume Designers Guild) τίμησε τις Allison Leach και Lou Eyrich για την εξαιρετική δουλειά τους στην σειρά της FOX «Η δολοφονία του Gianni Versace: American Crime Story».

Η υπόθεση της έχει να κάνει με την πολύκροτη δολοφονία του Ιταλού σχεδιαστή Gianni Versace το 1997 στο Μαϊάμι.

Οι ενδυματολόγοι, Allison Leach και Lou Eyrich, βραβεύτηκαν για την εξαιρετική δουλειά τους παρά το γεγονός ότι είχαν στη διάθεσή τους μόλις 5 εβδομάδες για να σχεδιάσουν και να ράψουν τα κοστούμια της σειράς.

Ο ιταλικός οίκος δεν είχε καμία ανάμειξη στο σχεδιασμό των κοστουμιών για τις ανάγκες της σειράς και έτσι το έργο της Allison Leach και της Lou Eyrich ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο.

Επρεπε όλα τα ρούχα να μοιάζουν με Versace χωρίς να είναι.

Οι δύο γυναίκες όταν ανέβηκαν στην σκηνή των «Costume Designers Guild Awards», παρέλαβαν με ενθουσιασμό το βραβείο τους.

Δείτε την εντυπωσιακή ενδυματολόγο Lou Eyrich στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ενδυματολόγος Gianni Versace LOU EYRICH βραβείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ