Δολοφονία Σταματιάδη: Πώς ο ανάπηρος, με ένα χέρι και ένα πόδι, συνεργός του δολοφόνου τον φυγάδευσε στην Αλβανία - iefimerida.gr

Δολοφονία Σταματιάδη: Πώς ο ανάπηρος, με ένα χέρι και ένα πόδι, συνεργός του δολοφόνου τον φυγάδευσε στην Αλβανία

ο επιχειρηματίας Αλ. Σταματιάδης/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο σχέδιο έθεσε σε εφαρμογή ο ένας εκ των δραστών της δολοφονίας του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, τον περασμένο Απρίλιο, για να διαφύγει μετά το έγκλημα από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Espresso», ο δράστης της δολοφονίας ζήτησε από έναν ανάπηρο συνεργό του (του λείπει το ένα χέρι και το ένα πόδι), τον «τσιλιαδόρο» της σπείρας ληστών στην οποία ήταν ενταγμένος, να οδηγήσει ένα αυτόματο αυτοκίνητο και να τον πάει στην Αλβανία, όπου και είχε βρει προσωρινό καταφύγιο μέχρι να διαφύγει στο Βέλγιο.

Ο εν λόγω άνδρας -όπως διαπιστώθηκε- έτρεχε με 200 χλμ/ώρα εκείνη την ημέρα, προκειμένου να φθάσουν μαζί με τον δράστη γρήγορα στο τελωνείο της Κακαβιάς, πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να κλείσουν τα σύνορα.

Οι ερευνητές του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, που επί μήνες προσπαθούσαν να ανακαλύψουν το τρόπο διαφυγής των δραστών της άγριας δολοφονίας προς την Αλβανία, έμειναν έκπληκτοι μόλις ανακάλυψαν πως οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας άνδρας με ένα χέρι και ένα πόδι.

Το σπίτι του επιχειρηματία στην Κηφισιά

Οι τραγουδίστριες από την Αλβανία

Ο ένας εκ τω δραστών, ο οποίος ήταν και η αιτία για να εξιχνιασθεί η δολοφονία του επιχειρηματία, εκτός από τη δραστηριότητα του στη συμμορία των ληστών είχε και νόμιμο επάγγελμα, ως καλλιτεχνικός πράκτορας, αφού έφερνε στην Ελλάδα τραγουδίστριες από την Αλβανία, προκειμένου να τραγουδούν σε συνεστιάσεις και πανηγύρια συμπατριωτών του.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος άνθρωπος διαφήμιζε τη δουλειά του μέσω των social media, αναρτώντας πολλές φωτογραφίες με τις τραγουδίστριες που έφερνε από την Αλβανία, να καπνίζει πούρα και να πίνει ακριβές σαμπάνιες, γλεντώντας σε κέντρα διασκεδάσεως.

Ο ένας εκ των δραστών της δολοφονίας
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ