Το stand up comedy του Ανδρέα Πασπάτη είναι μια πρόσκληση σε «Τσάι πάρτι» - iefimerida.gr

Το stand up comedy του Ανδρέα Πασπάτη είναι μια πρόσκληση σε «Τσάι πάρτι»

Ανδρέας Πασπάτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι έχουμε πάει σε ωραία πάρτι, ξέφρενα, ακόμα και σε βαρετά, αλλά αυτό το «Party» στο οποίο μάς προσκαλεί ο Ανδρέας Πασπάτης είναι διαφορετικό. Είναι «Τσάι Party».

Ο Ανδρέας Πασπάτης, ένας κωμικός με πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή, συγκέντρωσε τα καλύτερά του κείμενα στην σόλο του παράσταση με τίτλο «Τσάι Party».
Αφού τη «δοκίμασε» με πολύ μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό, επανέρχεται για 4 παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, τα Σάββατα 23 Φεβρουαρίου, 2, 9 και 16 Μαρτίου.

«To Τσάι Party είναι η πρώτη μου σόλο stand up comedy παράσταση και είναι ουσιαστικά η αφρόκρεμα των κείμενων μου από όταν ξεκίνησα μέχρι και τώρα» αναφέρει ο Ανδρέας Πασπάτης μιλώντας στο iefimerida.gr.
«Την αγαπάω πολύ αυτήν την παράσταση γιατί πέρα από τους ευνόητους λόγους, αποτελείται από πολλές και διάφορες θεματολογίες και κείμενα που προέρχονται από διαφορετικές φάσεις της ζωής μου. Έχει τα καλύτερα αστεία, ξαναδουλεμένα και προσαρμοσμένα φυσικά από τα πιο παλιά μου κείμενα, κείμενα από τον στρατό, κείμενα από όταν ζούσα στην Αγγλία, τα οποία μάλιστα γράφτηκαν και παίχτηκαν πρώτα στα αγγλικά και μετά τα μετέφερα στα ελληνικά, μέχρι και κείμενα που γράφτηκαν πέρσι που ξεκίνησα την παράσταση αυτήν».

«To Τσάι Party είναι η πρώτη μου σόλο stand up comedy παράσταση και είναι ουσιαστικά η αφρόκρεμα των κείμενων μου από όταν ξεκίνησα μέχρι και τώρα» αναφέρει ο Ανδρέας Πασπάτης

«Γενικά πιστεύω πως στις περισσότερες stand up comedy παραστάσεις ο κόσμος περιμένει να ακούσει πολλές και διάφορες θεματολογίες, που με κάποιες θα ταυτιστεί και με άλλες θα γελάσει από το πόσο άκυρες είναι. Νομίζω πως το Tσάι Party όντως το καταφέρνει αυτό, καθώς πιάνει θέματα από ανθρώπινες σχέσεις και πρώτα ραντεβού, μέχρι περίεργους συγγενείς, παράξενες αντιδράσεις, φοβίες, προσωπικές ιστορίες, ζήλιες και εμμονές με φιστίκια που δεν ανοίγουν».

«Γιατί ‘Τσάι Party’;». Κλασική ερώτηση. Η απάντηση είναι πως προέρχεται ουσιαστικά από ένα αστείο το οποίο υπάρχει και στην παράσταση φυσικά. Για να πω την αλήθεια, δεν είναι αυτό το αγαπημένο μου αστείο στο σόου, αλλά όπως εξηγώ και στην παράσταση, μου αρέσει πολύ η αντίθεση της φράσης και η ειρωνεία του ονόματος. Ναι το θεωρώ τόσο ωραίο και άκυρο, που πιστεύω πως ταιριάζει υπέροχα για τίτλος παράστασης. Να πω ότι φυσικά έχω υπάρξει καλεσμένος σε “κανονικό” τσάι πάρτι όσο ήμουν Αγγλία, αν μπορείς να πεις οποιοδήποτε Τσάι Party κανονικό, και από εκεί προήλθε και όλο αυτό. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω όμως για αυτό το θέμα για να μην κάνω και σπόηλ. Ήδη είπα πολλά. Φτάνει. Να ρθείτε να το δείτε!» αναφέρει γελώντας ο Ανδρέας Πασπάτης.

«H παράσταση αυτή ξεκίνησε τέλη του ‘17 ουσιαστικά και παίχτηκε παντού πέρσι με μεγάλη επιτυχία! Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να ευχαριστώ με κάθε ευκαιρία, όλο τον κόσμο που την στήριξε και ήρθε και γέλασε με αυτήν και με γέμισε με θετικά σχόλια και καλοσύνη. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις και έχω ταξιδέψει, με αφορμή αυτήν την παράσταση, σε πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας και όχι μόνο. Από την ορεινή Ορεστιάδα και το Σουφλί, μέχρι και την Κρήτη και μέχρι και εξωτερικό. Χάρη σε αυτήν την παράσταση έχω περάσει καταπληκτικές στιγμές και έχω γνωρίσει πολλούς ενδιαφέροντες και εξαιρετικούς ανθρώπους. Γενικά, όπως είπα και πριν, την αγαπάω πολύ αυτήν την παράσταση και για αυτό και αποφάσισα να κάνω αυτές τις τελευταίες 4 παραστάσεις εδώ στην Αθήνα πριν την αποχαιρετήσω και αρχίσω την νέα μου παράσταση που γράφω και τελειώνω αυτόν τον καιρό».

Το «Τσάι Party».επανέρχεται για 4 παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, τα Σάββατα 23 Φεβρουαρίου, 2, 9 και 16 Μαρτίου


«Τσάι Party» / Ανδρέας Πασπάτης
STAND UP COMEDY SHOW

  • Σάββατο 23 Φεβρουαρίου
  • Σάββατο 2 Μαρτίου
  • Σάββατο 9 Μαρτίου
  • Σάββατο 16 Μαρτίου

Για 4 μόνο τελευταίες παραστάσεις
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης Πειραιώς 206 (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ