Άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια στο γραφείο του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Χάρη Τσιόκα - iefimerida.gr

Άγνωστοι έκοψαν τα καλώδια στο γραφείο του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Χάρη Τσιόκα

Χάρης Τσιόκας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγνωστοι εισέβαλλαν χθες βράδυ στο κτίριο που στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χάρη Τσιόκα και έκοψαν τα τηλεφωνικά καλώδια.

Ο κ. Τσιόκας αναφέρει πως η κίνηση αυτή έγινε για να εμποδίσει την επικοινωνία του με τον κόσμο της Β' Θεσσαλονίκης ενόψει των εκλογών και συμπλήρωσε πως «με τέτοιες, παρωχημένες αντιδημοκρατικές - φασίζουσες πρακτικές και μεθόδους από όπου και αν προέρχονται δεν ανακόπτεται ο διάλογος, ούτε περιορίζεται η πολιτική δράση. Συνεχίζω τον αγώνα με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να είναι ρυθμιστής των εξελίξεων με δίκαιο, προοδευτικό λόγο και κατεύθυνση».

Παράλληλα από το πολιτικό του γραφείο εξεδώθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Χτες το βράδυ (27/04/2012) «γνωστοί άγνωστοι» παραβίασαν την είσοδο της οικοδομής που στεγάζεται το γραφείο του Χάρη Τσιόκα, έσπασαν τις κλειδαριές ασφαλείας του πίνακα τηλεφώνων της οικοδομής και έκοψαν τις τηλεφωνικές συνδέσεις του Πολιτικού Γραφείου και ορισμένων άλλων επαγγελματικών γραφείων που στεγάζονται στην ίδια πολυκατοικία. Ο στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν πρόβλημα στα θετικότατα μηνύματα αλληλοεπικοινωνίας του Χάρη Τσιόκα με τους πολίτες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κρατική ασφάλεια που ήδη έχει επιληφθεί του θέματος συγκέντρωσε οπτικό και λοιπό υλικό προκειμένου να αξιοποιήσει τα ίχνη που άφησαν πίσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ