Λάρισα: H Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε εκδήλωση της ΝΔ με θέμα την οικογένεια [εικόνες] - iefimerida.gr

Λάρισα: H Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε εκδήλωση της ΝΔ με θέμα την οικογένεια [εικόνες]

Μια από τις πολλές... σέλφι που «χάρισε» η Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη / Φωτογραφία: InTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρουσία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, καθώς και πλήθους βουλευτών, πολιτευτών και υποστηρικτών της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας και της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

Η σύζυγος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν και το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση, στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «προτεραιότητα της ΝΔ είναι η μέση οικογένεια».

H κυρία Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκης «περικυκλωμένη» από γυναίκες / Φωτογραφία: tinealarissa

Πέρα από τα «πηγαδάκια» που σχηματίστηκαν με βασικό θέμα τις επερχόμενες εκλογές, η κυρία Γκραμπόφσκι συνομίλησε σε πιο χαλαρό τόνο με αρκετές γυναίκες που την πλησίασαν, ενώ πόζαρε μαζί τους σε αρκετές φωτογραφίες.

Φωτογραφία: tinealarissa
Φωτογραφία: tinealarissa

Να σημειωθεί οι στην εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν ομιλίες η Μαρία Αντωνίου, βουλευτής Καστοριάς, η Φωτεινή Αραμπατζή, βουλευτής Σερρών, η Αννα μισέλ Ασημακοπούλου, βουλευτής Β’ Αθηνών, η Σοφία Βούλτεψη, βουλευτής Β’ Αθηνών, η Αννα Καραμανλή, βουλευτής Β’ Αθηνών, η Κατερίνα Μάρκου, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και η Ελενα Ράπτη, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.

Λάρισα: H Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε εκδήλωση της ΝΔ με θέμα την οικογένεια [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Λάρισα: H Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε εκδήλωση της ΝΔ με θέμα την οικογένεια [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ