Η Μέγκαν Μαρκλ μετά το baby shower το έριξε έξω στη Νέα Υόρκη -Εξοδος για ποτό με τις φίλες της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ μετά το baby shower το έριξε έξω στη Νέα Υόρκη -Εξοδος για ποτό με τις φίλες της [εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και όπως φαίνεται περνάει πολύ καλά.

Η δούκισσα του Σάσεξ, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, διασκέδασε το βράδυ της Τρίτης της σε ένα από τα πιο πολυτελή και πριβέ εστιατόρια της Νέας Υόρκης με μερικούς φίλους της.

Η 37χρονη, που έφτασε ινκόγκνιτο στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή, έφτασε στο πολυτελές εστιατόριο του Ralph Lauren «The Polo Bar» μαζί με τη Σερένα Γουίλιαμς και την Τζέσικα Μαλρόνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@hrhofsussex) στις 19 Φεβ, 2019 στις 6:14 μμ PST

Παρά την πολυάσχολη ημέρα της, η Μέγκαν έδειχνε φρέσκια και γεμάτη ενέργεια, όταν έφτασε στο εστιατόριο, που λέγεται ότι είναι το αγαπημένο του Ντόναλντ Τραμπ, αν και νωρίτερα είχε εμφανιστεί με ψεύτικο χαμόγελο και αέρα ντίβας.

Στο εστιατόριο κάθισε περίπου τρεις ώρες, ενώ νωρίτερα είχε περάσει χρόνο με τις φίλες της, γιορτάζοντας την επικείμενη άφιξη του μωρού της.

Η δούκισσα του Σάσεξ φόρεσε το ίδιο σκούρο μπλε παλτό των 3.085 δολαρίων της Βικτώρια Μπέκαμ, το οποίο συνδύασε με μαύρο κασκόλ και σατέν μαύρες γόβες Isabel Marant, αλλά και με τσάντα δια χειρός Stella McCartney αξίας 1.150 δολαρίων, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@hrhofsussex) στις 19 Φεβ, 2019 στις 6:17 μμ PST

Η Μέγκαν συνοδευόταν από τους σωματοφύλακές της, οι οποίοι πρόσεχαν κάθε της βήμα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, η Μέγκαν Μαρκλ είχε χρόνο να χαρεί με τους φίλους της, ωστόσο, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Daily Mail, επισκέφθηκε το Μουσείο Met Breuer και να περιηγηθεί σε αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Νέα Υόρκη BABY SHOWER
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ