Champions League: Χωρίς γκολ στο Λιόν, προβάδισμα σε Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Champions League: Χωρίς γκολ στο Λιόν, προβάδισμα σε Μπαρτσελόνα

Δεν μπήκε γκολ απόψε στη Γαλλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του να μην σκόραραν απόψε στο Λιόν, αλλά το 0-0 με την γαλλική ομάδα τους δίνει ένα σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League.

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» ενόψει της ρεβάνς της 13ης Μαρτίου στο «Καμπ Νόου» άφησαν Λιόν και Μπαρτσελόνα μετά το αποψινό 0-0 στην Γαλλία, στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League.

Οι «λιονέ» μπορεί να απέτυχαν να κερδίσουν για πρώτη φορά την Μπαρτσελόνα μετά από 7 συναντήσεις στο «σπίτι» τους, ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στους Καταλανούς μόνο άσχημο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και τα πάντα θα κριθούν στην Βαρκελώνη. Από την άλλη, η ομάδα του Βαλβέρδε διατήρησε ανέπαφη την εστία της σε τέταρτο εκτός έδρας ματς, ωστόσο, ο Λουίς Σουάρες έμεινε και πάλι μακριά από το σκοράρισμα, όπως και ο Μέσι, οπότε η «Μπαρτσα» θα επιδιώξει να το κάνει στην έδρα της και να προκριθεί.

ΛΙΟΝ (Μπρούνο Ζενεσιό): Λόπες, Ντεναγιέρ, Μαρσέλο, Τεριέ (76΄ Κορνέ), Αουάρ, Ντεμπελέ, Τραορέ (69΄ Τουσάρ), Ντεπάι, Ντιμπουά, Μεντί, Ντομπελε (84΄ Τσεϊχ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Σουάρες, Μέσι, Ντεμπελέ (68΄ Κουτίνιο), Λενγκλέ, Άλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο (81΄ Βιδάλ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Λιόν Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ