MasterChef 3: Ο Κουτσόπουλος τα «έχωσε» ξανά στους παίκτες -Η ατάκα που τους άφησε άφωνους [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Ο Κουτσόπουλος τα «έχωσε» ξανά στους παίκτες -Η ατάκα που τους άφησε άφωνους [βίντεο]

Λεωνίδας Κουτσόπουλος (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά πήραν οι κουζίνες του MasterChef 3 καθώς όχι τρεις, αλλά... εννιά είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο.

Στην αρχή της δοκιμασίας, λοιπόν, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στάθηκαν μπροστά από τους κριτές και τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους ζήτησε να του πουν τι πιστεύουν ότι έφταιξε και έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Αφού άκουσε ορισμένες απόψεις, στη συνέχεια ο Λεωνίδας άσκησε έντονη κριτική για ακόμη μία φορά στους παίκτες.

Ο κριτής του MasterChef δε μάσησε τα λόγια του: «Όταν δουλεύουμε, μέσα στις κουζίνες υπάρχουν αρκετά άτομα, ανάλογα βέβαια σε ποια κουζίνα βρισκόμαστε. Υπάρχουν παιδιά τα οποία εξελίσσονται μέσα στην ίδια κουζίνα, αλλά υπάρχουν και άλλα που μένουν πάντα σε ένα συγκεκριμένο πόστο κάνοντας τα ίδια πράγματα. Εγώ ξέρετε πώς το ονομάζω αυτό; Μαγειρικό Στρουθοκαμηλισμό! Εγώ ασχολούμαι με παιδιά που μου λένε σεφ θα μας δείξεις αυτό; Σεφ θα μας δείξεις το άλλο; Βρισκόμαστε σε έναν μαγειρικό διαγωνισμό που όλοι θέλουν να κερδίσουν. Ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι ένας. Να μαγειρεύετε καλά Εμείς θέλουμε 19 μαγειρικούς νικητές».

Κάποιοι κατάλαβαν τι ήθελε να πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος έκανε λόγο για «μαγειρικό στρουθοκαμηλισμό» και άλλοι πάλι όχι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MasterChef MasterChef3 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ