Το «αντίο» της Μελάνια Τραμπ στον Karl Lagerfeld [εικόνες] - iefimerida.gr

Το «αντίο» της Μελάνια Τραμπ στον Karl Lagerfeld [εικόνες]

Μελάνια Τραμπ/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η Μελάνια Τραμπ, αποχαιρέτισε τον Karl Lagerfeld, ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών, κάνοντας λόγο για μια "δημιουργική ιδιοφυΐα" που την είχε ντύσει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

"Σήμερα ο κόσμος έχασε μια δημιουργική ιδιοφυΐα", έγραψε στο Twitter η πρώτη κυρία, που υπήρξε μοντέλο πριν από τον γάμο της. Ανήρτησε επίσης το σκίτσο ενός ταγιέρ που είχε σχεδιάσει για εκείνην ο Karl Lagerfeld και μια φωτογραφία της στην οποία φορά τη δημιουργία του κατά την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ στην Ουάσινγκτον, τον Φεβρουάριο του 2017.

Today the world lost a creative genius. We will miss you Karl! #RIPKarlLagerfeld pic.twitter.com/8MMcWqDphE

"Θα μας λείψετε, Karl Lagerfeld", πρόσθεσε, συνοδεύοντας την ανάρτηση με άλλη μια φωτογραφία της μαζί με τον διάσημο σχεδιαστή που μεταμόρφωσε τον οίκο Chanel και τον κόσμο της μόδας γενικότερα.

H Μελάνια Τραμπ με δημιουργία του Karl  Lagerfeld.

Αφότου ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ η σύζυγός του έχει εμφανιστεί πολλές φορές με δημιουργίες του οίκου Chanel, όπως για παράδειγμα στο πρώτο επίσημο δείπνο που παρέθεσε, τον Απρίλιο του 2018, για τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Με μία ακόμη δημιουργία του θρυλικού σχεδιαστή στον Λευκό Οίκο μαζί με την Μπριζίτ Μακρόν.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ