Virginie Viard, η διάδοχος του Karl Lagerfeld στη Chanel -Επί 30 χρόνια συνεργάτις του - iefimerida.gr

Virginie Viard, η διάδοχος του Karl Lagerfeld στη Chanel -Επί 30 χρόνια συνεργάτις του

Karl Lagerfeld
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μόδα σήμερα μετρά μια μεγάλη απώλεια, ύστερα από το θάνατο του εμβληματικού σχεδιαστή Karl Lagerfeld.

Αδιαμφισβήτητα από τους μεγάλους της μόδας, συνέδεσε τη διαδρομή του με τη Chanel κρατώντας τα ηνία της για 35 χρόνια. 35 χρόνια γεμάτα αμέτρητες συλλογές, ιδέες, καινοτομίες και πάνω από όλα μόδα. 35 χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων επανεφηύρε όσα δημιούργησε η Gabrielle Chanel και ταυτίστηκαν με το γαλλικο οίκο μόδας: Το Chanel τζάκετ, το Chanel ταγιέρ, τα δίχρωμα παπούτσια, τις καπιτονέ τσάντες, τα μαργαριτάρια, τα θεατράλε κοσμήματα.

Η είδηση του θανάτου του σήμερα, σκόρπισε θλίψη στον κόσμο της μόδας και την εύλογη απορία, «μετά τον Karl Lagerfeld, ποιος;».

Η Chanel στην ανακοίνωσή της για το θάνατο του καλλιτεχνικού διευθυντή του Οίκου ανακοίνωσε τη διάδοχό του στο δημιουργικό έργο των συλλογών.

Διάδοχος του Karl Lagerfeld λοιπόν η Virginie Viard, η επί 30 χρόνια στενή συνεργάτις του εκλιπόντος.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Chanel: «Στη διευθύντρια των δημιουργικών στούντιο μόδας της Chanel και στενή συνεργάτις του Karl Lagerfeld για πάνω από 30 χρόνια ανατέθηκε από τον Alain Wertheimer το δημιουργικό έργο των συλλογών, έτσι ώστε η κληρονομιά της Gabrielle Chanel και του Karl Lagerfeld να συνεχίσουν παρακάτω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Virginie Viard Karl Lagerfeld chanel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ