Αποστάσεις Κοντονή από Πολάκη -«Οποιος προσβάλλει το τεκμήριο αθωώτητας, έχει συνέπειες» - iefimerida.gr

Αποστάσεις Κοντονή από Πολάκη -«Οποιος προσβάλλει το τεκμήριο αθωώτητας, έχει συνέπειες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έμμεσες αλλά σαφείς αποστάσεις τόσο από τον Παύλου Πολάκη όσο και από αλλά πολιτικά στελέχη που επικρίνουν και βιάζονται να καταδικάσουν χωρίς στοιχεία πολιτικά πρόσωπα ή και απλούς πολίτες πήρε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Mιλώντας στη Βουλή στο νομοσχέδιο που ενισχύει εκ νέου το τεκμήριο της αθωότητας., ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε πως «πρέπει το τεκμήριο της αθωότητας να γίνεται σεβαστό από τους κρατικούς αξιωματούχους και πολιτικούς λειτουργούς» για να προσθέσει με νόημα: «Όταν κάποιος προσβάλλει τέτοια θεμελιώδη δικαιώματα βρίσκεται απέναντι στις συνέπειές του γιατί κάθε θύμα έχει δικαιώματα. Είναι ιδιαίτερη στιγμή η κύρωση του πρωτοκόλλου και ελπίζω να λειτουργήσει παιδαγωγικά για ένα μεγάλο αριθμό πολιτικών και δημοσίων προσώπων να προσαρμοστεί στο γράμμα του νόμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ