Νέες βολές Αδωνι κατά Πολάκη στην Βουλή- Δικάζει και καταδικάζει ανθρώπους - iefimerida.gr

Νέες βολές Αδωνι κατά Πολάκη στην Βουλή- Δικάζει και καταδικάζει ανθρώπους

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης- φωτογραφία sooc.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τεκμήριο αθωότητας που ψηφίζει σήμερα η Βουλή επικαλέστηκε μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ο Άδωνις Γεωργιάδης για να επικρίνει τη στάση του Παύλου Πολάκη για τα όσα είπε σήμερα στη Βουλή κατά του Γιάννη Στουρνάρα.

«Δύο καθίσματα παραδίπλα σας πριν 40 λεπτα ηταν ο κ. Πολάκης που είπε την φράση για τον κ. Στουρνάρα και τη σύζυγό του ότι εμπλέκονται στα σκάνδαλα Novartis και ΚΕΛΠΝΟ και θα βρεθούν καταδικασμένοι.

Μας φέρνετε έναν νόμο λέμε όλοι ότι είναι καταπληκτικός θα τον ψηφίζουμε . Και την ώρα που τον ψηφίζουμε και εσείς υπερασπίζεστε το νόμο σας ένας συνάδελφος σας υπουργός μιλά για δύο Ελληνες πολίτες και για μία εν εξελίξει διαδικασία και σπεύδει να πεί ότι εμπλέκονται και θα καταδικαστούν.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης επικαλέστηκε και τα μηνύματα που έχει δεχθεί ο ίδιος στο facebook για την υπόθεση Novartis μετά τις κατηγορίες που έχουν διατυπώσει εναντίον του κυβερνητικά στελέχη και ο κ. Πολάκης λέγοντας ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη με βάση το νόμο Καλογήρου για να αποζημιωθεί.

«Έχω δεχθεί μέχρι σήμερα 400 αναφορές στο facebook ότι πρέπει να πάω φυλακή γιατί είμαι ένοχος και τα έφαγα από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Θέλω να κάνω μία ερώτηση. Δικαιούμαι να πάρω αποζημίωση από το κράτος για αυτά που έχει πει μέχρι σήμερα ο κ. Πολάκης για μένα.

Εάν δικαιούμαι σας ευχαριστώ κάνατε ένα καλό δώρο στα παιδιά μου θα πάρω από το ελληνικό Δημόσιο μια τεράστια αποζημίωση μόνο από τις αναρτήσεις στο facebook.

Προσθέστε ότι μπορούμε να πάμε και αναδρομικά μια και αφού έχω χάσει τη βαλίτσα της Novartis και δεν ξέρω που είναι τουλάχιστον να μπορώ να σπουδάσω τα παιδιά μου με την αποζημίωση που θα πάρω από τα όσα έχουν ειπωθεί εναντίον μου».

Ο κ. Γεωργιάδης απευθύνθηκε και στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στην αίθουσα ρωτώντας τους αν ονειρεύονταν αυτή την Ελλάδα όταν αγωνίζονταν στα νιάτα τους για την ιδεολογία τους

«Πείτε μου ειλικρινά ο κ. Δουζίνας ονειρευόταν να γίνει βουλευτής για να βλέπει μια Ελλάδα που διαβάζει ο ελληνικός λαός σήμερα ότι ο υπουργός Αμυνας έστελνε στον υπουργό Εξωτερικών SMS με κείμενο θα σε λιώσω αλήτη και θα σε στείλω στον εισαγγελέα;.

Και ο πρωθυπουργός τα ήξερε και έκανε το κορόιδο για να μην χάσει την κυβέρνηση και ο άλλος υπουργός έλεγε ναι αυτός είναι ο διάλογος αλλά δεν τον έγραψα εγώ.

Δηλαδή τον έγραψε ο κ. Βαξεβάνης; Αρα ή ο Πολάκης έδωσε τον διάλογο στον Βαξεβάνη και πρέπει να πάει φυλακή ή ο Βαξεβάνης τον έγραψε μόνος του και πρέπει να πάει αυτός φυλακή. Ειλικρινά σας ρωτάω αυτή την Ελλάδα ονειρευτήκατε για αυτή την Ελλάδα πολεμήσατε στα νιάτα σας;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ