Champions League: Η ρεβάνς του Κλοπ και το σερί του Λεβαντόφσκι - iefimerida.gr

Champions League: Η ρεβάνς του Κλοπ και το σερί του Λεβαντόφσκι

Ο Γιούργκεν Κλοπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλο ματς γίνεται απόψε (22:00) στο Champions League.

Δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, η Λίβερπουλ και η Μπάγερν, συγκρούονται στο Anfield.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχασε ένα Champions League εξαιτίας της Μπάγερν, ως προπονητής της Ντόρτμουντ, στον τελικό του 2013. Απόψε, στις 22:00, θα την αντιμετωπίσει ως προπονητής της Λίβερπουλ, στην πρώτη αναμέτρησή τους για τη φάση των «16» και θέλει να πάρει τη ρεβάνς.

Το ντέρμπι του Champions League Λίβερπουλ-Μπάγερν θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης. Δύο από τα μεγάλα αστέρια των δύο ομάδων είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Θα καταφέρει ένας από τους δύο να ανοίξει το σκορ;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα για το πρώτο γκολ στο ντέρμπι Μπάγερν-Λίβερπουλ από τον Μοχάμεντ Σαλάχ ή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Σαλάχ έχει σημειώσει 17 γκολ στην Premier League και 3 στο Champions League. Πέτυχε το μοναδικό γκολ στη νίκη με 1-0 επί της Νάπολι και σκόραρε άλλες 2 φορές στο Anfield στο 4-0 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Λεβαντόφσκι έχει πετύχει 13 γκολ στη Bundesliga και 8 στο Champions League. Σκόραρε και στα 4 τελευταία παιχνίδια της Μπάγερν και στα 5 από τα 6 στον όμιλο. Πέτυχε το πρώτο γκολ σε 3 ματς, στο εντός έδρας με την ΑΕΚ και στα εκτός έδρας με τον Άγιαξ και τη Μπενφίκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ