Lada: Ετοιμη για το νέο Niva - iefimerida.gr

Lada: Ετοιμη για το νέο Niva

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To αειθαλές Niva βρίσκεται στην παραγωγή από το 1977. Η Lada σκέφτεται ήδη την αντικατάστασή του με στόχο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό και προσιτό προϊόν για την ευρωπαϊκή αγορά.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Lada, οι άνθρωποι της φίρμας εργάζονται πυρετωδώς για τον αντικαταστάτη Niva. Παρόλο που το σκληροτράχηλο off road συνεχίζει να καταγράφει πωλήσεις, η Lada επιθυμεί να δημιουργήσει ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με το οποίο θα κερδίσει μεγαλύτερα μερίδια στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό, οι Ρώσοι θα «εκμεταλλευτούν» το know-how του Renault Group στο οποίο ανήκει και έτσι δεν αποκλείεται να δούμε πολλά κοινά στοιχεία με τη νέα γενιά του Dacia Duster. Έτσι, θεωρείται σχεδόν δεδομένη η παρουσία των μηχανικών συνόλων της Renault προκειμένου να υπάρξει εναρμόνιση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ρύπων, ενώ και πάλι, ο εκτός δρόμου χαρακτήρας θα παραμείνει σε πρώτο πλάνο. Για να επιτευχθεί αυτό, η Lada θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τον τομέα της τετρακίνησης, η οποία θα συνδυάζεται και πάλι με κοντές σχέσεις.

Στον τομέα της εμφάνισης αναμένουμε περισσότερα σύγχρονα στοιχεία, με το τελικό σχήμα να έχει επιρροές από το εικονιζόμενο πρωτότυπο 4X4 Vision που αποκαλύφθηκε πρόσφατα στην έκθεση της Μόσχας.

Το νέο Lada Niva αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη μέσα στην επόμενη 3ετία.

Lada: Ετοιμη για το νέο Niva | iefimerida.gr 0
Lada: Ετοιμη για το νέο Niva | iefimerida.gr 1
Lada: Ετοιμη για το νέο Niva | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Lada Niva
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ