Δείτε πώς είναι σήμερα το sex symbol των 90s Βερόνικα Αργέντζη [εικόνες] - iefimerida.gr

Δείτε πώς είναι σήμερα το sex symbol των 90s Βερόνικα Αργέντζη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βερόνικα Αργέντζη. Ενα από τα μεγαλύτερα sex symbols των 90s, ηθοποιός, η οποία αν και έκανε μια σύντομη καριέρα στη σόουμπιζ, κατάφερε να αφήσει το αποτύπωμά της.

Το ντεμπούτο της το έκανε με το «Τμήμα Ηθών». Γνώρισε μεγάλη επιτυχία αλλά και τον σεναριογράφο Διονύση Αντύπα, με τον οποίο παντρεύτηκαν. Η Βερόνικα Αργέντζη αποφάσισε σύντομα να αποτραβηχτεί από τη σόουμπιζ, παρά την τεράστια επιτυχία της. Γέννησε την κόρη τους Αριάδνη και αφοσιώθηκε στο μεγάλωμά της.

Η Βερόνικα Αργέντζη στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση.

Και ύστερα από πολλά πολλά χρόνια απουσίας, το 2017, η Βερόνικα Αργέντζη αποφάσισε να επιστρέψει στο θέατρο, με την παράσταση Ελένη που παίχθηκε στη Θεσσαλονίκη και την παιδική παράσταση «Ο Μεγαλέξανδρος Νικάει τον Δράκο» στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώτη.

Πρώτη από δεξιά, ένα χρόνο πριν, σε μια ακόμη σπάνια δημόσια εμφάνισή της.

Και η χθεσινή βράβευση του Δήμου Αβδελιώτη στάθηκε η αφορμή για μια νέα εμφάνιση της Βερόνικας Αργέντζη.

Ο σκηνοθέτης τιμήθηκε με βραβείο «Κάρολου Κουν» και η ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό του.

Πριν λίγα χρόνια μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Βερόνικα Αργέντζη είχε μιλήσει για την απόφασή της να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας:

«Είχα πολύ μεγάλη ανάγκη να το κάνω. Είχα ανάγκη να καλυτερεύσω τον εαυτό μου, να προστατεύσω την οικογένεια μου, να δω τι είναι πραγματικά αυτά τα οποία θα ήθελα να κάνω. Με πίεσε και η πολύ μεγάλη δημοσιότητα και ήθελα να έχω το χρόνο μου και να τη διαχειριστώ και λίγο απ’ έξω.

Ήταν πιο ανέμελα τα πράγματα εκείνη την εποχή και την ίδια στιγμή για ένα 19χρονο κορίτσι πιο επιθετικά. Θα χρειαζόταν ίσως να ήταν αυτό σε ένα μεγαλύτερο διάστημα για να έχεις την ωριμότητα να το διαχειριστείς. Εγώ θα σου πω ότι δούλευα 22 ώρες το 24ωρο τότε, με πολύ μεγάλη κούραση, αλλά και πολύ μεγάλη ευτυχία. Τώρα δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω.

Δεν με αφορούσε ο τίτλος του sex symbol, οπότε δεν ξέφυγα από πουθενά. Εγώ δεν ήμουν καθόλου έτσι. Βασανιζόμουν πολύ με αυτό το «πολύ ωραία γυναίκα» και το είδα πολλά χρόνια μετά και είπα «τελικά ήμουν πολύ ωραίο κορίτσι».

Δείτε πώς είναι σήμερα το sex symbol των 90s Βερόνικα Αργέντζη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Δείτε πώς είναι σήμερα το sex symbol των 90s Βερόνικα Αργέντζη [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Δείτε πώς είναι σήμερα το sex symbol των 90s Βερόνικα Αργέντζη [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ