Καμμένος και Κοτζιάς έγιναν... είδηση στα Σκόπια [εικόνα] - iefimerida.gr

Καμμένος και Κοτζιάς έγιναν... είδηση στα Σκόπια [εικόνα]

Καμμένος και Κοτζιάς στις... καλές εποχές / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτενή δημοσιεύματα για τα απειλητικά μηνύματα του Πάνου Καμμένου στον πρώην ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά φιλοξενούν σήμερα τα ΜΜΕ της Βόρειας Μακεδονίας.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά της εφημερίδας των Σκοπίων Republika, σε ρεπορτάζ με τον τίτλο «Ο Κοτζιάς μηνύει τον Καμμένο για συκοφάντηση, απειλές και διασπορά ψευδών ειδήσεων».

Στο κείμενο τονίζεται ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Κοτζιάς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει και χρηματική αποζημίωση από τον πρώην συνάδελφό του στο υπουργικό συμβούλιο.

«Πιστεύω ότι υπάρχει λόγος ώστε τα δικαστήρια να με προστατεύσουν. Υπήρχε λεπτομερές σχέδιο να με στοχοποιήσουν από το καλοκαίρι του 2018» είναι η δήλωση του Νίκου Κοτζιά που αναμεταδίδουν.

Η εφημερίδα των Σκοπίων σημειώνει στη συνέχεια ότι ο Νίκος Κοτζιάς κατέστησε «τον Πάνο Καμμένο υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβεί στον ίδιο και στα μέλη της οικογένειάς του».

Το εκτενές δημοσίευμα της Republika / Πηγή: republika.mk

Επιπλέον, αναφέρει ότι «ο Κοτζιάς προσέθεσε ότι ο τρόπος που στοχοποιήθηκε από τον Καμμένο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι “μπορεί αν υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό το αδικαιολόγητο μένος”».

Η Republika λέει στη συνέχεια ότι ο Νίκος Κοτζιάς, στη μηνυτήρια αναφορά του, περιγράφει με λεπτομέρειες τις συγκεκριμένες κατηγορίες των απειλών και των πιέσεων που λέει ότι δέχθηκε λόγω της προώθησης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στη συνέχεια υπενθυμίζει τις αναφορές του Πάνου Καμμένου για εμπλοκή του μεγαλοεπιχειρηματία Τζορτζ Σόρος και τη κακοδιαχείριση κονδυλίων.

«Ο Κοτζιάς είπε ότι ο Καμμένος είναι υπεύθυνος για εκατοντάδες απειλητικά γράμματα, τηλεφωνικά μηνύματα και email και τόνισε ότι έχει λάβει ακόμα και ένα γράμμα που περιείχε σφαίρες, αίμα και γη (σ.σ. χώμα)» τονίζεται στο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ