«Λόγω τιμής»: Η παρέα των 90s ξανά μαζί, 20 χρόνια μετά -Η πρώτη φωτό [εικόνα] - iefimerida.gr

«Λόγω τιμής»: Η παρέα των 90s ξανά μαζί, 20 χρόνια μετά -Η πρώτη φωτό [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αγαπημένη σειρά των 90s, το «Λόγω Τιμής», επιστρέφει μετά από 20 σχεδόν χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι φανς την περιμένουν με ανυπομονησία!

Η παρέα που αγαπήθηκε όσο λίγες, και τη βλέπαμε μέσα από τη συχνότητα του «Mega», θα έρθει ξανά στις ζωές μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αυτή τη φορά από τον ΣΚΑΪ. Ο Ψηλός, η Ηρώ και ο Τσίου θα ξαναζωντανέψουν 20 χρόνια μετά στις μικρές μας οθόνες, αφού η σεναριογράφος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, έχει ήδη ολοκληρώσει τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς που είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει, η παρέα βρίσκεται ξανά μαζί, και ο Κωσνταντίνος Μαρκουλάκης ανέβασε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αρχίσαμε πρόβες, λόγω τιμής #χρώμαδεναλλάζουνεταμάτια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αρχίσαμε πρόβες, λόγω τιμής! #logotimis #χρώμαδεναλλάζουνεταμάτια #skaitv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις 18 Φεβ, 2019 στις 9:49 πμ PST

Παρόμοια εικόνα ανέβασε και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, γράφοντας «Ξεκινήσαμε!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ξεκινήσαμε!1η πρόβα #logotimis @logotimis #λογωτιμης @skaitv.gr #skaitv #προβα #νεοσκυκλος #τηλεοπτικησειρα #greektv #newseries #20χρονιαμετα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yorgos Pirpassopoulos (@yorgos_pirpassopoulos) στις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ