Viral η δίχρονη που χορεύει Μπιγιονσέ σαν... επαγγελματίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Viral η δίχρονη που χορεύει Μπιγιονσέ σαν... επαγγελματίας [βίντεο]

Η μικρή Μπέιλορ χορεύοντας Μπιγιονσέ. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έχει γίνει το βίντεο ενός μικρού κοριτσιού που λικνίζεται στους ρυθμούς ενός τραγουδιού της Μπιγιονσέ και είναι πραγματικά αξιολάτρευτο.

Το κοριτσάκι, που ονομάζεται Μπέιλορ, και δεν είναι ούτε καν δύο ετών, καταγράφηκε σε βίντεο από την μαμά της Μπρουκ Μούνεϊ, από την Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, στη μέση μιας πολύ συναρπαστικής και αξιολάτρευτης χορευτικής φιγούρας.

My niece loves some @Beyonce pic.twitter.com/233D1Obu8r

Ανεβασμένη στον πάγκο της κουζίνας, η μικρή λικνίζεται στους ρυθμούς του «Crazy in Love της Μπιγιονσέ, γελώντας καθώς ένας ανεμιστήρας φυσά τα μαλλιά της και κρατά στο χέρι της μία λουκανικόπιτα.

Η μικρή είναι ανεβασμένη στον πάγκο της κουζίνας και λικνίζεται με χαρά

Το διάρκειας 15 δευτερολέπτων βίντεο, μοιράστηκε στο Twitter η θεία της μικρής και μέσα σε μόλις 24 ώρες έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,7 εκατομμύρια προβολές.

Οι χορευτικές κινήσεις του μικρού κοριτσιού είναι σίγουρα χαριτωμένες, αλλά οι χρήστες του Twitter τονίζουν πως έχει το στυλ ντίβας με τον άνεμο να της παίρνει τα μαλλιά, ακριβώς όπως κάνει και η Μπιγιονσέ στις συναυλίες της.

«Η ανιψιά μου αγαπά την Μπιγιονσέ» έγραψε στην λεζάντα η περήφανη θεία.

«Η ανιψιά σου, μόλις μου έφτιαξε την ημέρα. Η χαρά στο χαριτωμένο μικρό προσωπάκι της. Πολύτιμη» έγραψε κάποιος χρήστης. «Η λουκανικόπιτα είναι περίπου η μισή από το μέγεθος του κοριτσιού και πραγματικά είναι μοναδικές αυτές οι κινήσεις της» πρόσθεσε ένας άλλος κι ένας τρίτος τόνισε «Μου αρέσει που έχει τον δικό της ανεμιστήρα μιας ντίβας».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ