«Πώς μπορείς να αλλάζεις πάνες με αυτά τα νύχια;»: Το Instagram κράζει την Κλόε Καρντάσιαν για το νέο μανικιούρ [εικόνες] - iefimerida.gr

«Πώς μπορείς να αλλάζεις πάνες με αυτά τα νύχια;»: Το Instagram κράζει την Κλόε Καρντάσιαν για το νέο μανικιούρ [εικόνες]

Η διάσημη τηλεπερσόνα Κλόε Καρντάσιαν. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι σκεφτόταν άραγε η Κλόε Καρντάσιαν όταν ανέβασε μια φωτογραφία με το νέο της μανικιούρ; Μάλλον, ήταν πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα και προφανώς δεν είχε φανταστεί πως θα την έκραζαν για τα μακριά νύχια της.

Την Κυριακή, η 34χρονη τηλεπερσόνα ανάρτησε μαι κοντινή φωτογραφία του νέου της μανικιού με ένα ματ κόκκινο βερνίκι στα πραγματικά πολύ μακριά νύχια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 16 Φεβ, 2019 στις 9:35 πμ PST

Και παρόλο που η Κλόε ήταν πολύ περήφανη για την εμφάνισή της – με την πλειοψηφία των οπαδών της να την συγχαίρει- υπήρξαν και κάποιοι που αναρωτήθηκαν πώς μπορεί να φροντίζει αποτελεσματικά την μόλις 9 μηνών κόρη της Τρου με τόσο μακριά νύχια.

«Πως μπορείς να αλλάζεις τις πάνες με αυτά;» ρώτησε κάποιος. «Πως, στο καλό, μπορείς να φροντίζεις ένα μωρό με τόσο μακριά και σκληρά νύχια;» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 31 Ιαν, 2019 στις 6:21 πμ PST

Κάποιοι πάλι ήταν λιγότερο περίεργοι με την φροντίδα της Τρου και περισσότερο ενδιαφέρονταν να μάθουν πως φροντίζει τον ίδιο της τον εαυτό. «Πάντα αναρωτιόμουν... πώς στο καλό σκουπίζεσαι με τόσο μακριά νύχια;» ρώτησε κάποιος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 24 Ιαν, 2019 στις 9:10 μμ PST

Η Κλόε έσπευσε να απαντήσει σε όλες αυτές τις ερωτήσεις με μία απλή απάντηση, μέσω Twitter, την Δευτέρα το πρωί. «Τα καταφέρνω μια χαρά» επέμεινε.

It’s annoying when people talk about my nails. Trust me, I manage just fine. The same way I take care of myself, I take care of my baby. There are more serious things to discuss. At least I would hope. happy Monday to you

«Είναι ενοχλητικό όταν οι άνθρωποι μιλάνε για τα νύχια μου» ξεκίνησε το tweet. «Πιστέψτε με, τα καταφέρνω μια χαρά. Με τον ίδιο τρόπου που φροντίζω τον εαυτό μου, φροντίζω το μωρό μου. Υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα για να συζητήσει κανείς. Τουλάχιστον αυτό ελπίζω. Χαρούμενη Δευτέρα σε όλους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις 11 Δεκ, 2018 στις 1:15 μμ PST

Αλλά προτού η Κλόε μοιραστεί την απάντησή της, κάποιοι έσπευσαν να την υπερασπιστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν αλλάζει πάνες η ίδια, έχει άλλους να το κάνουν γι’ αυτήν» έγραψε κάποιος ενώ πολλοί επεσήμαναν πως πρέπει να έχει νταντά μόνο για την δουλειά αυτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ