Τραμπ: Οι στρατιωτικοί που υποστηρίζουν τον Μαδούρο ρισκάρουν τη ζωή τους - iefimerida.gr

Τραμπ: Οι στρατιωτικοί που υποστηρίζουν τον Μαδούρο ρισκάρουν τη ζωή τους

Φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τραμπ προειδοποίησε τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας που συμβάλλουν ώστε ο Μαδούρο να παραμένει στην εξουσία ότι διακινδυνεύουν «τη ζωή τους» και απαίτησε να επιτρέψουν να εισέλθει στη χώρα της Λατινικής Αμερικής που αντιμετωπίζει πολιτική και οικονομική κρίση η βοήθεια που έχουν στείλει οι αρχές των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Μαϊάμι, επευφημούμενος ηχηρά από ένα κοινό αποτελούμενο κυρίως από μετανάστες -- στην πλειονότητά τους από τη Βενεζουέλα και την Κούβα -- ο Ρεπουμπλικάνος διεμήνυσε στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας: «δεν θα βρείτε ασφαλές καταφύγιο, εύκολη έξοδο, μια οδό διαφυγής. Θα χάσετε τα πάντα».

Ο Τραμπ συμπλήρωσε πως θέλει μια ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας στη Βενεζουέλα, αλλά επανέλαβε πως όλες οι επιλογές παραμένουν ανοικτές για την Ουάσινγκτον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ