Super League: Με αέρα πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ έκανε... βόλτα (1-5) στη Ριζούπολη - iefimerida.gr

Super League: Με αέρα πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ έκανε... βόλτα (1-5) στη Ριζούπολη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με... φόρα ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Ριζούπολη κερδίζοντας άνετα με 1-5 τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 21η αγωνιστική της Super League.

Μια βόλτα στην Αθήνα, εν μέσω Αλκυονίδων, αποδείχθηκε για τον ΠΑΟΚ η υποχρέωση της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πιο εύκολα και από προπόνηση, ο επίδοξος πρωταθλητής νίκησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με 5-1 (4΄ Πέλκας, 9΄ Ολιβέιρα, 33΄ Μπίσεσβαρ, 78΄ Σφιντέρσκι, 88΄ Ενρίκε - 64΄ Ντ΄ Ούρσο) και διατήρησε τη διαφορά στο +9 από τον Ολυμπιακό, ύστερα από 21 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Ο «Δικέφαλος» είχε τελειώσει με το παιχνίδι από το 9ο λεπτό, όταν προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Πέλκα στο 4΄ (κεφαλιά) και Ολιβέιρα στο 9΄ (σουτ), απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν επιδίωξε να αμυνθεί αλλά προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του και είχε τις στιγμές του, αλλά ο Μπεντινέλι στο 7΄ (απέκρουσε ο Πασχαλάκης) και στο 15΄ (σουτ άουτ) έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ξαναδώσει ενδιαφέρον στον αγώνα. Στο 33΄ ο Μπίσεσβαρ σημείωσε το 3-0 με πλασέ από γύρισμα του Λημνιού, δημιουργώντας περιέργεια για το που θα μπορούσε να φτάσει η έκταση του σκορ αν η συνάντηση συνεχιζόταν σε αυτό το μοτίβο. Και συνεχίστηκε, καθώς στο 64ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που δικαιούνταν, με σκόρερ τον Ντ΄ Ούρσο ο οποίος νίκησε τον Πασχαλάκη. Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος» έφτασε στο 4-1 με τον Σφιντέρσκι στο 78΄, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και έκλεισε το σκορ με τον Πέδρο Ενρίκε στο 89'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές (46΄ Γκίνο), Οριουέλα, Μπεντινέλι, Ρώσση (46΄ Βάρκας), Ντούρσο, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε (77΄ Ναζλίδης).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Λημνιός (86΄ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (76΄ Σφιντέρσκι), Πέλκας, Άκπομ (81΄ Ενρίκε).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Απόλλων Σμύρνης Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ