Survivor 3: Aυτός ο παίκτης του Survivor 2 μπαίνει στο ριάλιτι μετά την Κατερίνα Δαλάκα [εικόνες] - iefimerida.gr

Survivor 3: Aυτός ο παίκτης του Survivor 2 μπαίνει στο ριάλιτι μετά την Κατερίνα Δαλάκα [εικόνες]

antonopoyloy
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα στο φετινό Survivor, η Μπάγια Αντωνοπούλου ανακοίνωσε ακόμη μία είσοδο ενός παλιού παίκτη στην ομάδα των Ελλήνων.

Ετσι μετά την Κατερίνα Δαλάκα, ένας ακόμη παίκτης από το Survivor 2 δέχτηκε πρόταση να μπει στο φετινό παιχνίδι επιβίωσης και την αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μάλιστα αποκάλυψε εμμέσως τον παίκτη, με αποτέλεσμα όλοι να καταλάβουμε πως πρόκειται για τον Νικόλας Αγόρου, το όνομά του οποίου «ακουγόταν» εδώ και μέρες πως είχε δεχτεί την πρόταση της παραγωγής.

Η παρουσιάστρια είπε: «Χωρίς να πω όνομα, θα πω πως ο νέος παίκτης είναι πολύ συμπαθής. Τον έχουμε ξαναδεί, τον έχετε ξαναδεί. Έχει μια ιδιαίτερη εμφάνιση που τραβάει τα βλέματα και πιστεύω πως κι αυτός θα βάλει το δικό του λιθαράκι στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ