Είναι έγκυος με εννέα παιδιά-Αν γεννηθούν αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ - iefimerida.gr

Είναι έγκυος με εννέα παιδιά-Αν γεννηθούν αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έγκυος με εννέα παιδιά μετέδωσε το Μεξικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Televisa ότι είναι γυναίκα στην επαρχία Κοατσίλα. Εννοείται πως το σχετικό ριάλιτι, όπως στην περίπτωση της Καλιφορνέζας με τα οχτώ παιδιά, είναι ήδη στα σκαριά.

«Είναι πολύ νωρίς να κάτσουμε να σκεφτούμε ονόματα για τα παιδιά. Πρώτα ελπίζω και προσεύχομαι όλα να πάνε καλά», δήλωσε σε αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο η Κάρλα Βανέσα Πέρεζ, η γυναίκα που κυοφορεί εννέα παιδιά, από το δωμάτιο του δημόσιου νοσοκομείου στην πόλη Σαλτίλο, όπου νοσηλεύευται.

Η περίπτωση της, όπως είναι φυσιολογικό, έχει προκαλέσει πυρετό στα μίντια, καθώς τα εννιάδυμα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο, την κατατάσσουν πολύ ψηλά στις σχετικές λίστες μεγαλύτερων γεννήσεων που έχουν καταγραφεί.

Συγκεκριμένα έχουν υπάρξει άλλες δυο περιπτώσεις με εννιάδυμα. Μια το 1971 στην Αυστραλία (από τα οποία δεν επιβίωσε κανένα) και μια το 1999 στην Μαλαισία (όπου και πάλι κανένα δεν έμεινε ζωντανό για πάνω από 9 ώρες.

Η Μεξικανή (προσεχώς) πολύτεκνη, της οποίας η ηλικία δεν έχει ανακοινωθεί, έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση. Ενώ, αν όλα πάνε καλά, τα μωρά θα δουν για πρώτη φορά το φως του ήλιου -και το πρόσωπο της κατάκοπης μητέρας τους-στις 20 Μάιου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ