Εμπάργκο Γεννηματά σε εκδήλωση του Μπούλμαν με Τσίπρα, Παπαδημούλη, Κατσέλη -Η στάση του ΓΑΠ - iefimerida.gr

Εμπάργκο Γεννηματά σε εκδήλωση του Μπούλμαν με Τσίπρα, Παπαδημούλη, Κατσέλη -Η στάση του ΓΑΠ

Ο Ούντο Μπούλμαν στο Ευρωκοινοβούλιο με φόντο τον Αλ. Τσίπρα -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Αθήνα, στις αρχές Μαρτίου προκαλεί αναταραχή στους κόλπους του ΚΙΝΑΛ.

Οπως έχει γίνει γνωστό, στις 4 Μαρτίου ο πρόεδρος της ευρωομάδας των Ευρωπαίων σοσιαλιστών, Ούντο Μπούλμαν, θα βρεθεί στην Ελλάδα για να λάβει μέρος σε εκδήλωση προώθησης της προοδευτικής συνεργασίας ενόψει των ευρωεκλογών.

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι ο ίδιος ο κ. Μπούλμαν αλλά και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης καθώς και η Λούκα Κατσέλη την οποία πληροφορίες θέλουν να συμπεριλαμβάνεται στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, στην εκδήλωση, κατά πάσα πιθανότατα, προτίθεται να παραβρεθεί και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Την εκδήλωση ωστόσο «μποϋκοτάρει» το Κίνημα Αλλαγής για τον προφανή λόγο της σύνθεσης του πάνελ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ έγινε πρόταση στην Φώφη Γεννηματά και στον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη, να συμμετάσχουν στο πάνελ, αμφότεροι αρνήθηκαν κατηγορηματικά. «Εμείς ως ΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε» ξεκαθαρίζουν από την Χ. Τρικούπη που εκτιμούν ότι πρόκειται για μια «στημένη εκδήλωση» σε μια ακόμη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να διεμβολίσει τον ευρωσοσιαλιστικό χώρο.

Τώρα, το βάρος -και η ανησυχία σε δεύτερη ανάγνωση – πέφτει στη στάση που θα κρατήσει ο Γιώργος Παπανδρέου. Συνεργάτες του δεν απαντούν καν στα τηλέφωνα για να ξεκαθαρίσουν τί στάση θα κρατήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και πρώην πρωθυπουργός, έχει δεσμευτεί στην ίδια την Φώφη Γεννηματά ότι δεν προτίθεται να παραστεί. Μένει να αποδειχθεί και στην πράξη γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει τι μέλλει γενέσθαι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ