YFSF: Κλάμα η αντίδραση σκύλου μόλις βγαίνει στη σκηνή ο Τσαρούχας ως Prodigy [βίντεο] - iefimerida.gr

YFSF: Κλάμα η αντίδραση σκύλου μόλις βγαίνει στη σκηνή ο Τσαρούχας ως Prodigy [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εμφάνιση του Πασχάλη Τσαρούχα στο χθεσινό επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar» ήταν καθηλωτική. Αν η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου δεν έλεγε ποιος ήταν πίσω από τον θρυλικό τραγουδιστή, κανείς δεν θα καταλάβαινε τίποτα.

Ο γνωστός ηθοποιός άλλαξε τελείως υποδυόμενος με πραγματικά μεγάλη επιτυχία τον τραγουδιστή των Prodigy, Keith Flint, και ερμήνευσε το τραγούδι «Firestarter».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, μάλιστα, φόρεσε και τα καταπράσινα μαλλιά του Flint ενώ μιμήθηκε ακόμη και την οδοντοστοιχία του, φορώντας προσθετικά.

Η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε με την εμφάνισή του και εγκωμίασε τον ηθοποιό, ενώ ήταν και ο νικητής του χθεσινού επεισοδίου. Αυτός όμως που ξεσάλωσε ακόμη περισσότερο με τον Πασχάλη Τσαρούχα, ή μάλλον καλύτερα με τον τραγουδιστή των Prodigy, ήταν ο σκύλος του Σάββα Πούμπουρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Your Face Sounds Familiar (@yfsf_ant1) στις 17 Φεβ, 2019 στις 2:01 μμ PST

Ο παρουσιαστής ανέβασε ένα βιντεάκι στον λογαριασμό του στο Twitter που δείχνει τον σκύλο του τον Τσάβι να γίνεται έξαλλος με το τραγούδι και να τρέχει πανικόβλητος πάνω κάτω στο σαλόνι του σπιτιού και να δαγκώνει τις μαξιλάρες.

Τσάβι έξαλλος με προντιτζυ ??? #yfsf_ant1 pic.twitter.com/qHADLX2eo4

Ο Σάββας Πούμπουρας, που ακούγεται να γελά βλέποντας τον σκύλο του έγραψε στη λεζάντα: «Τσάβι έξαλλος με προντιτζυ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ